Patiëntzorg en kwaliteit

Met onze online instrumenten en rapportages kunt u de kwaliteit van zorg in uw ziekenhuis analyseren en vergelijken met andere instellingen.

Bekijk de producten en diensten

Bedrijfsvoering & financiën

Informatie over de productiecijfers en financiële gegevens van uw ziekenhuis kan u inzichten opleveren voor interne sturing en onderhandelingen met verzekeraars.

Bekijk de producten en diensten

Registratie en data

Wij ondersteunen ziekenhuizen bij het eenduidig vastleggen van diagnosen en verrichtingen en het aanleveren van data.

Bekijk de producten en diensten

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Over DHD

Ziekenhuizen zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van zorg en het optimaliseren van de bedrijfsvoering. Informatie is daarbij onmisbaar. De stichting DHD (Dutch Hospital Data​) verzamelt, beheert en bewerkt data van ziekenhuizen en UMC's. We geven die data terug in de vorm van informatie en beheren standaarden voor de registratie ervan. We zijn van en voor alle ziekenhuizen in Nederland. DHD is opgericht door de NVZ en NFU. Meer over ons​​​​


 

Productgids en jaarbeeld nu beschikbaar

Onze nieuwe gidsen zijn verschenen. In de productgids vindt u een overzicht van onze producten en diensten binnen de thema's Patiëntenzorg & kwaliteit, Bedrijfsvoering & financiën en Registratie & data. Wilt u terugblikken op wat DHD in 2018 heeft gedaan? Dat kan in ons jaarbeeld.

Klik hier om de gidsen te downloaden

Foto Productgids en jaarbeeld nu beschikbaar

Uitgelicht

Laatste nieuws

Verkoopprijzenbenchmark 2019 beschikbaar

De Verkoopprijzenbenchmark is bijgewerkt met data over 2019. Deze data zijn beschikbaar voor de verkoopprijzen op het niveau van DBC-zorgproducten. De verkoopprijzen op groepsniveau (productsoort, zorgproductgroep en zorgprofielklasse) komen beschikbaar zodra de casemix in de aangeleverde data over 2019 voldoende representatief is.

Lees dit artikel...


Meer nieuws