Workshop Bedrijfsvoering & financiën* 2021

Woensdag 17 maart, donderdag 8 juli, donderdag 26 augustus en woensdag 3 november via Microsoft Teams.

Hoe bereid ik de onderhandelingen met zorgverzekeraars zo goed mogelijk voor? Verschuift de zorgvraag alleen binnen onze instelling, of is dit een landelijke trend? Hoe interpreteer ik het marktaandeel van mijn ziekenhuis? In de workshop Bedrijfsvoering & financiën gaan we met deze en andere vragen aan de slag.

LR_sRGB20181022_DHD_1242.jpgZiekenhuizen die zijn aangesloten bij de NVZ en NFU kunnen zonder meerkosten gebruikmaken van de informatieproducten van DHD. Hiervoor hoeft alleen een account te worden aangevraagd bij de lokaal beheerder van de eigen instelling. Heb je eenmaal toegang, dan wil je de producten ook zo effectief mogelijk inzetten voor je eigen situatie.

De vraag hoe je dat doet, staat centraal tijdens de workshop Bedrijfsvoering & financiën. Hierbij staan we stil bij de volgende informatieproducten:

  • Verkoopprijzenbenchmark (DHD-dashboard)
  • Contractafsprakenmonitor (DHD-dashboard)
  • Marktaandelen (DHD-dashboard)
  • Verwijsgedrag huisartsen (DHD-dashboard)
  • Patiëntenmonitor (DHD-dashboard)
  • Zorgprofielenbenchmark (DHD-dashboard)
  • Wachttijden (DHD-dashboard)
  • LBZ-portaal

Voor de informatieproducten rond Patiëntenzorg & kwaliteit en de Geneesmiddelenmonitor bieden wij afzonderlijke workshops aan.


Praktische informatie

Datum en tijd: Woensdag 17 maart 10.00-12.00 uur, donderdag 8 juli 14.00-16.00 uur, donderdag 26 augustus 10.00-12.00 uur en woensdag 3 november 10.00-12.00 uur

Via: Microsoft Teams, het vergaderverzoek ontvangt u een week van tevoren

Kosten: Aan deze digitale workshop zijn geen kosten verbonden

Aanmelden: U kunt zich niet meer aanmelden voor deze workshop. Wel kunt u zich via de groene button in het linkermenu inschrijven voor de wachtlijst voor bijeenkomsten rond het thema Bedrijfsvoering & financiën.

Voor wie: Managers, adviseurs, controllers en data- en informatieanalisten die zich bezighouden met bovenstaande onderwerpen en anderen geïnteresseerden


Heeft u vragen over deze workshop?

Neem dan contact met ons op.


* Voorheen bekend als Workshop DHD-dashboard