Demo NFU-inkooptarievenbenchmark

Donderdag 4 november van 09:30 tot 10:30, maandag 8 november van 10:30 tot 11:30 en donderdag 11 november van 09:30 tot 10:30 via Microsoft Teams.

De NFU-inkooptarievenbenchmark is door DHD beschikbaar gesteld in opdracht van de NFU. De benchmark is onderdeel van het programma NFU-inkoopsamenwerking en richt zich specifiek op de doelstelling de gezamenlijke inkoop van umc’s significant te verhogen. Met de benchmark kunnen umc’s onderling hun inkooptarieven van medische hulpmiddelen vergelijken om inzichten voor gezamenlijke inkoop op te doen.

Sinds september is de benchmark beschikbaar als interactieve Power BI-rapportage. Voorheen werden de data gepubliceerd in een Excelbestand. In november geven we een aantal online demo’s van de vernieuwde benchmark. In 1 uur gaan we in op de verschillende functionaliteiten en onderdelen van de benchmark en leert u hoe u met de cijfers aan de slag kunt gaan. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.


Inschrijven

U kunt zich inschrijven via de groene button in het linkermenu. Ongeveer een week van tevoren ontvangt u een deelnamelink voor de Microsoft Teams-vergadering.


Praktische informatie

Wanneer: donderdag 4 november van 09:30 tot 10:30, maandag 8 november van 10:30 tot 11:30 en donderdag 11 november van 09:30 tot 10:30

Voor wie: medewerkers van umc’s

Kosten: aan deze online bijeenkomst zijn geen kosten verbonden

Via: Microsoft Teams


Toegang tot de NFU-inkooptarievenbenchmark

Bent u werkzaam bij een umc en geïnteresseerd in de NFU-inkooptarievenbenchmark, maar heeft u nog geen toegang tot de tool? Dan kunt u een account aanvragen via de lokaal beheerder in uw ziekenhuis. Weet u niet wie dit is? Neem dan contact met ons op.