Gebruikersdag HDV

​Dinsdag 28 juni van 10.00-12.30 uur, locatie: Oudlaan 4, Utrecht

​Het is alweer ruim twee jaar geleden dat de laatste HDV-gebruikersdag in fysieke vorm plaatsvond. We kunnen niet wachten om jullie weer in persoon te verwelkomen om met elkaar de mogelijkheden van de HDV te bespreken!

Het thema van 28 juni is Op een andere manier naar de cijfers kijken. Hiervoor hebben we onder meer een spreker uit een ziekenhuis uitgenodigd die persoonlijke ervaringen met ons deelt. Daarnaast zijn we verheugd dat een onderzoeker van het NIVEL de resultaten van hun laatste Monitor zorggerelateerde schade komt toelichten.

Het volledige programma wordt binnenkort gedeeld, inschrijven is nu al mogelijk. Wacht hier niet te lang mee, want met het oog op interactiviteit is de capaciteit beperkt. We vragen gebruikers dan ook om onderling af te stemmen wie namens jullie instelling aansluit, zodat zoveel mogelijk ziekenhuizen aanwezig kunnen zijn.


Praktische informatie

LR_sRGB20181022_DHD_1431.jpgDatum en tijd: Dinsdag 28 juni van 10.00 tot 12.30 uur met aansluitend lunch
Locatie: Oudlaan 4, 3515 GA Utrecht
Kosten: Gratis (onderdeel van lidmaatschap HDV)
Aanmelden: Via de groene button in het linkermenu/op deze pagina
Voor wie: Afdelingen Kwaliteit & veiligheid (hoofden en kwaliteitsmedewerkers), medisch specialisten, verpleegkundigen en andere geïnteresseerde HDV-gebruikers