Gebruikerssessies HDV 2020 en HDV 2021

‘Hoe ziet de HDV in 2025 eruit?’ Met die vraag gingen de deelnemers aan de Gebruikersdag HDV vorig jaar aan de slag. Amper een week later stond de zorgwereld op zijn kop, maar de uitkomsten van die middag staan ook dit jaar centraal.

Omdat de wereld nog steeds niet de oude is, steken we de bijeenkomst dit jaar anders in. In plaats van één gebruikersdag organiseren we drie gebruikerssessies, waarvan in ieder geval de eerste twee digitaal plaatsvinden:

  • HDV 2020 > Donderdag 18 maart, 10.00-11.15 uur > Welke functionaliteiten zijn er sinds de gebruikersdag van vorig jaar toegevoegd? Hoe pas je die toe om jouw informatievraag te beantwoorden? En hoe kijken de gebruikers er zelf naar? Terugblikken dus, inclusief een inkijkje in de aanstaande updates.
  • HDV 2021 > Woensdag 31 maart, 15.00-16.15 uur > Er kan nu al veel met de HDV en dat zal de komende tijd nog verder toenemen. Tijdens deze sessie hoort u niet alleen welke nieuwe functionaliteiten eraan komen, maar stemt u zelf mee over de ontwikkelagenda. We horen uw mening graag!
  • HDV 2025 > Datum volgt > De stip op de horizon. Achter de schermen zijn we al aan het experimenteren met de ideeën die u vorig jaar bedacht. Later dit jaar lichten we een tipje van de sluier van de HDV 2025 op en gaan we met elkaar in gesprek over o.a. nieuwe vormen van dossieronderzoek. Wordt vervolgd.


HDV-gebruikers kunnen zich nu gratis aanmelden voor de eerste twee sessies. Of u ze allebei bezoekt of een van de twee, laten we helemaal aan u.

Klik hier om u aan te melden voor de gebruikerssessie HDV 2020


En hier voor de gebruikerssessie HDV 2021


Om beide sessies bij te wonen, schrijft u zich dus twee keer in. Deelnemers ontvangen ongeveer een week voor aanvang een deelnamelink voor het Teams-event.


Let op: Deze sessies zijn alleen toegankelijk voor abonnees van de Hospital Data Viewer. Maakt uw ziekenhuis nog geen gebruik van de HDV? Vraag dan vrijblijvend een demo aan of download de brochure.