Workshop Data-analyse downloads DHD-dashboard

Woensdag 6 oktober van 10.00 tot 11.30 uur via Microsoft Teams.

Maakt u al langer gebruik van de tools in het DHD-dashboard en wilt u meer gebruik gaan maken van  de beschikbare downloads? In deze verdiepende workshop geven we u handvatten voor gepersonaliseerde analyses en leert u uw eigen stuurinformatie uit de downloadbestanden te halen.

De downloads zitten boordevol waardevolle informatie. Voordat u hiermee aan de slag gaat, is het nuttig om u eerst goed te verdiepen in de waarden en variabelen die hierin beschikbaar zijn. In deze workshop leggen we uit hoe de bestanden zijn opgebouwd en hoe u deze kunt gebruiken voor eigen analyses. Onder begeleiding gaat u zelf aan de slag met een aantal opdrachten en verzamelt u stuurinformatie voor uw zorginstelling.

De downloads van de volgende producten worden behandeld:

  • Verkoopprijzenbenchmark
  • Marktaandeel
  • Zorgprofielenbenchmark

Wij zullen in deze workshop ook aandacht schenken aan de analysetools van Marktaandeel, Verwijsgedrag huisartsen en de Patiëntenmonitor. U kunt uw vragen van tevoren per e-mail doorgeven aan events@dhd.nl.


Praktische informatie

Datums en tijden: Woensdag 6 oktober 10.00-11.30 uur.

Maximum aantal deelnemers: 15

Via: Microsoft Teams, het vergaderverzoek ontvangt u een week van tevoren

Kosten: Aan deze digitale workshop zijn geen kosten verbonden

Aanmelden: Via de groene button in het linkermenu

Voor wie: Gebruikers van het DHD-dashboard die bekend zijn met de daartoe behorende producten. Als u een nieuwe gebruiker bent van het dashboard, verwijzen we u graag door naar onze workshop Bedrijfsvoering & financiën.