Workshop HDV voor beginners

Donderdag 15 december van 9.30-12.00 – Oudlaan 4, Utrecht

De workshop van 15 december is inmiddels volgeboekt. Wilt u de workshop HDV voor beginners ook volgen? Schrijf u dan in voor de wachtlijst. Afhankelijk van vraag plannen we een volgende editie in waarover u wordt geïnformeerd.

​We heten u* donderdag 15 december van harte welkom op ons kantoor voor de workshop ‘HDV voor beginners’. Op deze pagina vindt u meer informatie en via de groene button links kunt u zich aanmelden (inmiddels volgeboekt). Bent u geïnteresseerd in de workshop ‘HDV voor gevorderden’? Ga dan naar deze pagina (graag inschrijven voor één van beide workshops i.v.m. beperkte beschikbaarheid). 

Tijdens deze instapworkshop maken we u wegwijs in de Hospital Data Viewer (HDV). Zo leert u bijvoorbeeld een analyse te maken op basis van de indicatoren van uw ziekenhuis en behandelen we de vraag hoe u aanwijzingen (in de data en dossiers) vindt om de kwaliteit van het zorgproces te verbeteren. We laten onder andere zien hoe de Ligduurmonitor en Complicatiemonitor kunnen worden ingezet voor verdiepende analyses. Hierbij gaat u aan de slag met opdrachten en cijfers van uw eigen ziekenhuis en geven we adviezen op maat. 

Met het oog op interactie en persoonlijke aandacht voor de deelnemers is er tijdens de workshop plaats voor maximaal 12 personen (maximaal 2 per ziekenhuis). Op basis van de animo wordt de workshop mogelijk op een later moment opnieuw aangeboden (eventueel in digitale vorm). Omdat er gevoelige informatie kan worden gedeeld, worden de workshops niet opgenomen. 

Nadat u zich heeft aangemeld, volgt er meer informatie per mail. 


Praktische informatie 

  • Wanneer: donderdag 15 december van 9.30-12.00 (inloop vanaf 9.00 uur, incl. lunch om 12.00 uur) 
  • Voor wie: gebruikers van de HDV*, waaronder kwaliteitsadviseurs, artsen en verpleegkundigen 
  • Beschikbaarheid: maximaal 12 deelnemers, maximaal 2 per ziekenhuis 
  • Kosten: aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden 
  • Locatie: kantoor van DHD, Oudlaan 4, Utrecht 
  • Aanmelden: via de groene button links (inmiddels volgeboekt, maak uw interesse kenbaar door u in te schrijven voor de wachtlijst)


* De HDV-workshops zijn exclusief toegankelijk voor ziekenhuizen met een lidmaatschap op de HDV.