Online demonstratie COVID-module in de HDV

​Aan de HDV is een interactieve COVID-module toegevoegd. Met deze module kunnen ziekenhuizen flexibele selecties maken op basis van verschillende opname- of patiëntkenmerken en dieper inzoomen op COVID-patiënten. Op woensdag 27 januari lichten Janine Ghielen, Jan Hoogendoorn en Alex Wilbrink de COVID-module in de HDV toe tijdens een online sessie.

WEB_sRGB_20200925_DHD_B2A8852.jpgTijdens deze interactieve sessie gaan we in op de verschillende functionaliteiten van de module en leert u hoe naar de informatie kan worden gekeken om het verhaal erachter te ontdekken. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

De sessie wordt georganiseerd via Microsoft Teams en is exclusief voor ziekenhuizen met een abonnement op de HDV. Gebruikers kunnen zich inschrijven via de groene button links op deze pagina. Ook andere medewerkers van het ziekenhuis, zoals zorgprofessionals die zich bezig hebben gehouden met COVID-zorg, kunnen zich inschrijven.


Praktische informatie

Datum en tijd: Woensdag 27 januari 2021 van 10.00 tot 11.30 uur.
Via: Microsoft Teams, de link naar de meeting ontvangt u ongeveer een week van tevoren.
Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan deze sessie (onderdeel van lidmaatschap HDV)
Aanmelden: Via de groene button links op deze pagina.
Voor wie: HDV-gebruikers, kwaliteitsadviseurs, medisch codeurs en zorgprofessionals. Let op: de sessie is uitsluitend toegankelijk voor ziekenhuizen met een abonnement op de HDV.