Demo Monitor Oncologische Zorg

Sessie van 1 februari volgeboekt; wachtlijst voor mogelijke extra sessie geopend

Om u wegwijs te maken in de Monitor Oncologische Zorg organiseren IKNL en DHD op dinsdag 1 februari 2022* van 15.00 tot 15.45 uur een online demo. We nemen u mee in de functionaliteiten, lichten toe hoe de getallen tot stand zijn gekomen, welke bronnen zijn gebruikt en welke mogelijkheden u heeft om zelf op onderzoek uit te gaan met de data in de monitor. Na de demonstratie van de applicatie is er ruimte voor vragen, het uitwisselen van ervaringen en delen van suggesties. 

Het programma wordt verzorgd door Bas Geerdes (medisch manager IKNL), Kim Kamphuis (business intelligence analist IKNL) en Jan Hoogendoorn (data scientist DHD).


Praktische informatie

Datum en tijd: Dinsdag 1 februari 2022, 15.00-15.45 uur (volgeboekt*)

Via: Microsoft Teams, het vergaderverzoek ontvangt u een week van tevoren

Kosten: Aan deze online demo zijn geen kosten gebonden

Aanmelden: Via de groene aanmeldbutton in het menu (links op uw desktop, onderaan op uw smartphone) - 1 februari volgeboekt; wachtlijst geopend*

Voor wie: De demo is interessant voor oncologen, (beleid)adviseurs oncologische zorg, programmamanagers oncologie, kwaliteitsadviseurs, datamanagers en andere gebruikers van de Monitor Oncologische Zorg

Beschikbare plekken: Er zijn 50 plekken beschikbaar


Graag tot ziens op dinsdag 1 februari!


* De sessie van 1 februari is volgeboekt. Wilt u toch deelnemen aan de demo? Schrijf u dan in voor de wachtlijst. Bij voldoende animo wordt een extra sessie georganiseerd.