Gebruikersdag DHD-dashboard

​Maakt u regelmatig gebruik van het DHD-dashboard en wilt u graag met ons meedenken over de ontwikkelingen dan nodigen we u van harte uit voor de gebruikersdag DHD-dashboard op dinsdag 5 juni 2018.

De aanleiding 

We organiseren deze gebruikersdag omdat we het afgelopen jaar veel verbeteringen hebben doorgevoerd in het DHD-dashboard. Ook in 2018 willen we het instrument verder optimaliseren. Daarom staan we graag met de gebruikers stil bij de aanpassingen van het afgelopen jaar. Hoe zijn deze bevallen? Hoe wordt het DHD-dashboard gebruikt? Wat kan beter?

 

Enkele van de verbeteringen die afgelopen jaar zijn doorgevoerd, zijn:

• De Geneesmiddelenmonitor is aan het DHD-dashboard toegevoegd.

• De Verkoopprijzenbenchmark is uitgebreid (in plaats van enkel de top-5 zijn nu de prijzen van alle producten en productgroepen zichtbaar)

• De marktinformatie is uitgebreid met onder andere adherentie-gegevens. Daarnaast is deze completer (80% volledigheid) en actueler geworden.

• Een nieuwe ‘look and feel’.


Doel gebruikersdag

Aan de hand van de gebruikersdag wordt een wensenlijst met mogelijke aanpassingen samengesteld. Mede op basis daarvan wordt de doorontwikkeling van het DHD-dashboard in 2018 bepaald. Daarnaast wordt met de bijeenkomst onderlinge kennisuitwisseling tussen de gebruikers bevorderd.


Datum, locatie en tijd

De kennissessie vindt plaats op donderdag 5 juni 2018 bij DHD, Oudlaan 4 in Utrecht. Het programma start om 12.30 uur met een lunch en duurt tot 15.30 uur. 


Belangrijk om te weten

Let op: dit is een andere bijeenkomst dan de workshops DHD-dashboard die vier maal per jaar worden georganiseerd. Deze gebruikersdag is uitdrukkelijk bedoeld voor personen die (veelvuldig) gebruikmaken van het DHD-dashboard en willen meedenken over de doorontwikkeling van het instrument. 


Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Een lunch is inbegrepen. 


Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor de gebruikersdag via groene button links in het menu. 

Uiteraard is uw collega, mits deze gebruikmaakt van het DHD-dashboard, ook van harte welkom. 


Vragen of meer informatie

Als u naar aanleiding van deze uitnodiging nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Judith Flink. 

We zien u graag op 5 juni!