Gebruikersdag OmniQ

​​​​Woensdag 30 november 2016 – Gebouw Oudlaen, Utrecht​

​Op 1 januari 2017 wordt OmniQ opengesteld voor het invullen van de indicatoren voor de Transparantiekalender van het verslagjaar 2016. Nieuw is dat dit jaar ook de IGZ-Basisset via OmniQ wordt uitgevraagd in plaats van www.ziekenhuizentransparant.nl 

Om gebruikers de gelegenheid te geven om voor de startdatum naar OmniQ te kijken, organiseert DHD op 30 november de Gebruikersdag OmniQ. Tijdens deze dag worden een aantal presentaties over OmniQ gegeven en krijgen gebruikers uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen en feedback te geven.

Op het programma staan onder andere een rondleiding door OmniQ (waarbij ook de doorgevoerde verbeteringen worden getoond) en een uitleg over het proces rondom het aanleveren van de indicatoren. 

Om ziekenhuizen verder te faciliteren, worden indicatoren uit verschillende kwaliteitsregistraties automatisch vooraf ingevuld in OmniQ. Op deze manier hoeven de ziekenhuizen de data maar eenmalig te registeren. Eén van de aangesloten kwaliteitsregistraties is het LROI. Geke Denissen komt namens het LROI meer vertellen over dit proces dat hiermee samenhangt. 

Ook staat er een demo van SKI op het programma. We laten zien hoe de aangeleverde kwaliteitsindicatoren zichtbaar gemaakt worden in SKI en hoe de tool gebruikt kan worden voor het benchmarken van de indicatoren.

​​Graag nodigen wij u uit om de Gebruikersdag OmniQ bij te wonen. 


Programma

  • 09.30 uur​​  ​Inloop en ontvangst met koffie/thee. 
  • 10.00 Opening door Sezgin Cihangir (Teammanager Expertise & Ondersteuning DHD)
  • 10.15 uur  Rondleiding door OmniQ door Juriaan Kennedy (Projectmanager DHD) Hier wordt getoond hoe er in OmniQ gewerkt kan worden. Er worden tevens verschillende functionaliteiten uitgelicht en verbeteringen t.o.v. vorig jaar getoond.
  • 11.15 uur  Proces OmniQ door Juriaan Kennedy. U krijgt inzicht in alle data die u als gebruiker moet weten. Er zal worden ingegaan op de verschillende kwaliteitsregistraties en worden verteld wat er gebeurt na sluiting van OmniQ.
  • 11.45 uur  Geke Denissen (Projectcoördinator van LROI) vertelt over de aansluiting van LROI bij OmniQ.
  • 12.05 uur  Lunch en mogelijkheid tot netwerken.
  • 13.00 uur  Uitleg en demo SKI, de online tool voor het benchmarken van de indicatoren, door Janine Ghielen (Informatieanalist DHD).
  • 13.30 uur  Vragenuur. De deelnemers krijgen de gelegenheid al hun vragen te stellen aan de experts. In dit uur horen wij ook graag uw feedback over toekomstige verbeteringen van OmniQ. 
  • 14.30 uur  Einde gebruikersdag.


Interessant voor

Gebruikers OmniQ


Locatie

Gebouw Oudlaen, Oudlaan 4, 3515 GA Utrecht


Datum en tijd

Woensdag 30 november 2016. Inloop vanaf 9.30 uur, start inhoudelijke programma om 10.00 uur.


Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Tot 1 week van tevoren kunt u kosteloos annuleren.