Kennissessies LBZ

Wegwijs in het LBZ-portaal & een blik op toekomstige ontwikkelingen
Maandag 2 maart 2020 van 09.15 uur tot 14.00 uur (Deze kennissessie is volgeboekt, u kunt zich aanmelden voor de wachtlijst)

In 2020 kunt u weer een nieuwe Kennissessie LBZ bijwonen. Onze enthousiaste experts laten u graag de mogelijkheden van het nieuwe LBZ-portaal zien. Ook vertellen ze u meer over toekomstige ontwikkelingen waarbij de LBZ betrokken is. Door de kleinschalige opzet (maximaal 20 deelnemers) is er volop gelegenheid om vragen te stellen, input te geven en ervaringen uit te wisselen met collega's uit andere ziekenhuizen.

Wegwijs in het LBZ-portaal

Het LBZ-portaal is de plek waar u 24/7 de voortgang en kwaliteit van de LBZ-data kunt monitoren. We helpen u graag om optimaal gebruik te maken van het portaal.

We beginnen met een praktische en inhoudelijke demonstratie: hoe werkt het en hoe gebruikt u de informatie ter verbetering van de datakwaliteit? Ook nemen we u mee in de mogelijke doorontwikkelingen van het portaal en horen we graag welke prioritering u hieraan geeft.

Een blik op toekomstige ontwikkelingen

De LBZ wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, waaronder wettelijk verplichte aanleveringen en het monitoren van de kwaliteit van zorg via de LBZ-indicatoren. Maar welke mogelijkheden zijn er nog meer? We kijken graag met u vooruit naar de LBZ en de relatie met Registratie aan de bron en kwaliteitsregistraties.

 

Inschrijven

We verwelkomen u graag bij een van de drie kennissessies op ons kantoor in Utrecht. Vanaf 9.15 uur staat de koffie voor u klaar en om 9.45 uur starten we met het inhoudelijke deel. De bijeenkomst duurt tot 14.00 uur en is inclusief lunch. U kunt zich inschrijven via de groene button in het menu.

 

Praktische informatie

WEBsRGB_20190926_DHD_383v2.jpg

  • Datums en tijd: maandag 2 maart 2020 van 9.15 tot 14.00 uur. Deze kennissessie is volgeboekt, u kunt zich aanmelden voor de wachtlijst. (Reeds geweest: woensdag 15 januari en dinsdag 21 januari)
  • Voor wie: medisch codeurs, hoofden Zorgadministratie, kwaliteitsadviseurs en andere medewerkers binnen het ziekenhuis die zich bezighouden met de LBZ-data.
  • Locatie: DHD, Oudlaan 4 in Utrecht
  • Bereikbaarheid: goed bereikbaar met ov en gratis parkeergarage
  • Kosten: € 60,- excl. btw per persoon (inclusief lunch)
  • Beschikbare plekken: 20 plekken per sessie
  • Annuleren: tot 7 dagen van te voren kosteloos


Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Judith Flink via 030 799 61 65 of info@dhd.nl

Graag tot ziens bij een van de kennissessies!