Workshop Bedrijfsvoering & financiën* 2020

Dinsdag 3 november van 9.00 uur tot 13.00 uur via Microsoft Teams

Hoe bereid ik de onderhandelingen met zorgverzekeraars zo goed mogelijk voor? Verschuift de zorgvraag alleen binnen onze instelling, of is dit een landelijke trend? Hoe interpreteer ik het marktaandeel van mijn ziekenhuis? Deelnemers aan de workshop Bedrijfsvoering & financiën gaan aan de slag met deze en andere vragen.

LR_sRGB20181022_DHD_1242.jpgZiekenhuizen die zijn aangesloten bij de NVZ en NFU kunnen zonder meerkosten gebruikmaken van de informatieproducten van DHD. Hiervoor hoeft alleen een account te worden aangevraagd bij de lokaal beheerder van de eigen instelling. Heb je eenmaal toegang, dan wil je de producten ook zo effectief mogelijk inzetten voor je eigen situatie.

De vraag hoe je dat doet, staat centraal tijdens de workshop Bedrijfsvoering & financiën. In een ochtend of middag gaan deelnemers aan de slag op basis van data van het eigen ziekenhuis. Hierbij staan we stil bij de volgende informatieproducten:

  • Verkoopprijzenbenchmark (DHD-dashboard)
  • Contractafsprakenmonitor (DHD-dashboard)
  • Marktaandelen (DHD-dashboard)
  • Verwijsgedrag huisartsen (DHD-dashboard)
  • Patiëntenmonitor (DHD-dashboard)
  • Zorgprofielenbenchmark (DHD-dashboard)
  • LBZ-portaal

Voor de informatieproducten rond Patiëntenzorg & kwaliteit en de Geneesmiddelenmonitor bieden wij afzonderlijke workshops aan.


Praktische informatie

Datum en tijd: dinsdag 3 november 9.00-13.00 uur

Via: Microsoft Teams, het vergaderverzoek ontvangt u een kleine week van tevoren

Kosten: aan een digitale workshop zijn geen kosten verbonden

Aanmelden: via de groene button in het linkermenu

Voor wie: met name managers, adviseurs, controllers en data- en informatieanalisten die zich bezighouden met bovenstaande onderwerpen


Heeft u vragen over deze workshop?

Neem dan contact met ons op.


* Voorheen bekend als Workshop DHD-dashboard