Workshop HDV voor gevorderden

​Donderdag 19 januari van 10.00-12.30 uur – Oudlaan 4, Utrecht

​We heten u* donderdag 19 januari van harte welkom op ons kantoor voor de workshop ‘HDV voor gevorderden’. Op deze pagina vindt u meer informatie en via de groene button links kunt u zich aanmelden. Bent u geïnteresseerd in de workshop ‘HDV voor beginners’? Ga dan naar deze pagina (graag inschrijven voor één van beide workshops i.v.m. beperkte beschikbaarheid)

Tijdens deze workshop voor gevorderde gebruikers van de Hospital Data Viewer (HDV) gaan we de diepte in met betrekking tot analysemogelijkheden in de HDV. Zo behandelen we bijvoorbeeld de vraag hoe verschillende monitors in de HDV te combineren zijn om meer inzicht te krijgen in interessante onderdelen van het zorgproces. Hierbij staan we ook stil bij gebeurtenissen waar rekening mee moet worden gehouden, zoals opnamen op de IC. Op basis van analyses die u al heeft uitgevoerd, helpen we u verder om verdieping aan te brengen en zullen we specifieke casussen behandelen. 

Met het oog op interactie en persoonlijke aandacht voor de deelnemers is er tijdens de workshop plaats voor maximaal 12 personen (maximaal 2 per ziekenhuis). Op basis van de animo wordt de workshop mogelijk op een later moment opnieuw aangeboden (eventueel in digitale vorm). Omdat er gevoelige informatie kan worden gedeeld, worden de workshops niet opgenomen. 

Nadat u zich heeft aangemeld, volgt er meer informatie per mail. 


Praktische informatie 

  • Wanneer: donderdag 19 januari van 10.00-12.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur, incl. lunch om 12.30 uur) 
  • Voor wie: gebruikers van de HDV*, waaronder kwaliteitsadviseurs, artsen en verpleegkundigen 
  • Kosten: aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden 
  • Locatie: kantoor van DHD, Oudlaan 4, Utrecht 
  • Aanmelden: via de groene button links 


* De HDV-workshops zijn exclusief toegankelijk voor ziekenhuizen met een lidmaatschap op de HDV.