Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van DHD? Schrijf u dan​ in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

De nieuwe Patiëntenmonitor is live

Vandaag is de nieuwe versie van de Patiëntenmonitor live gegaan. De monitor is de afgelopen maanden met inbreng van enkele gebruikers ontwikkeld. De tool is gebouwd in Power BI en is daardoor sneller, uitgebreider en heeft meer mogelijkheden.

Zo kunt u in de nieuwe Patiëntenmonitor eenvoudig het aantal uitgevoerde verrichtingen ophalen voor een specifiek(e) zorgactiviteit, diagnose(groep) en/of specialisme. Dit kan vervolgens weer worden opsplitst naar onder andere leeftijdscategorie, geslacht en sociaaleconomische status. Ook is de analysetool vervangen en nu onderdeel van het Power BI-rapport.

Instructies en toelichting

De Patiëntenmonitor kan net als voorheen worden benaderd via het DHD-dashboard. Gebruikers vinden de tool via Productie > Patiëntenmonitor > Visualisatie. Een uitgebreide toelichting is beschikbaar via de informatie-knop links bovenin de tool. Ook geven de informatieknoppen rechts bovenin extra informatie over de betreffende visualisaties.

Doorontwikkelingen

Ook andere tools in het DHD-dashboard worden vernieuwd. Het gaat hierbij om de Zorgprofielenbenchmark, Verkoopprijzenbenchmark, Marktaandelen en Verwijsgedrag huisartsen. Hiervoor zijn we eveneens op zoek naar de input van gebruikers.

Maakt u gebruik van een of meerdere van deze modules en wilt u met ons meedenken (dit kan ook over de doorontwikkeling van de Patiëntenmonitor)? Meld u dan aan via dit formulier of neem contact met ons op via info@dhd.nl.