Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van DHD? Schrijf u dan​ in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Informatieproducten niet meer ondersteund door IE 11

​Als u onze informatieproducten gebruikt in Internet Explorer 11 (IE11) zijn mogelijk niet alle functionaliteiten beschikbaar. De webbrowser is verouderd waardoor nieuwe functionaliteiten niet ondersteund worden. We adviseren u gebruik te maken van actief ondersteunde browsers zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox.

Internet Explorer was Microsofts standaardbrowser totdat in 2015 Microsoft Edge gelanceerd werd. Microsoft heeft te kennen gegeven de laatste versie van IE nog wel te voorzien van beveiligingsupdates, maar geen technische verbeteringen meer door te voeren. Het softwarebedrijf heeft aangegeven dat vanaf 17 augustus 2021 de Microsoft-365 applicaties ook niet meer gebruikt kunnen worden in IE11.

DHD wilt u de beste gebruikservaring bieden. Daarom benutten wij de mogelijkheden van hedendaagse technologieën. Instellingen die gebruikmaken van Microsoft-omgevingen adviseren wij IE11 om te zetten naar Microsoft Edge. Zoals reeds vermeld is Edge de standaard en geadviseerde browser vanuit Microsoft. Voor ondersteuning bij het omzetten van uw internetbrowser verwijzen wij u door naar uw IT-afdeling.