Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van DHD? Schrijf u dan​ in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Transparantiekalender MSZ openbaar beschikbaar in SKI

De Transparantiekalender MSZ van Zorginstituut Nederland is vanaf nu openbaar toegankelijk via Spiegelinformatie Kwaliteitsindicatoren (SKI). De betreffende kwaliteitsindicatoren zijn te bereiken via de homepage van SKI onder ‘Voor u beschikbare gegevens’.

De openbare indicatorenset kan zonder in te loggen worden vergeleken op het niveau van instellingen, benchmarkgroepen en landelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld informatie over de uitvoering van cystectomieën voor blaaskanker spiegelen via deze pagina:

Daarnaast vindt u via de homepage van SKI afgeschermde indicatorensets. Deze zijn alleen te benaderen door gebruikers met een DHD-account die werkzaam zijn bij een zorginstelling die bij DHD is aangesloten. Deze afgeschermde delen bevatten alle functionaliteiten die de bestaande gebruikers gewend zijn van de laatste versie van SKI, waaronder ook het aanmaken van eigen benchmarkgroepen en exporteren naar Word.

Meer informatie over het gebruik van SKI vindt u via de verticale uitschuifbare informatiebalk aan de linkerzijde van de tool. Let op: momenteel bevat SKI de indicatorensets t/m verslagjaar 2020. De sets over verslagjaar 2021 worden in juni en juli toegevoegd.