Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van DHD? Schrijf u dan​ in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Welkom op onze nieuwe website!

Het aanbod aan producten en diensten van DHD is de afgelopen jaren flink gegroeid en we zijn actief op steeds meer aandachtsgebieden. Om u een beter inzicht te geven van alle mogelijkheden hebben wij onze website vernieuwd. Hieronder laten we u zien hoe u snel vindt wat u zoekt.

DHD stroomlijnt de samenwerking in de medisch-specialistische zorg op datagebied en bedient hierbij veel verschillende doelgroepen. Om iedereen gericht van de juiste informatie te voorzien, zijn er diverse manieren om onze website te gebruiken:

  • Bent u nog niet goed bekend met DHD en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Navigeer dan via de producten en diensten in het hoofdmenu naar onze inhoudelijke thema's. We zijn actief op de aandachtsgebieden registratiestandaarden & dataverzameling, patiëntenzorg & kwaliteit en bedrijfsvoering & financiën.
  • Een andere manier om meer over de mogelijkheden van DHD voor uw praktijk te lezen, zijn de doelgroeppagina's via de homepage. Selecteer onder de welkomstfoto tot welke doelgroep u behoort en u vindt een overzicht van relevante producten en diensten.
  • Maakt u al regelmatig gebruik van onze diensten en bent u op zoek naar specifieke informatie? Via de totaallijst Producten A-Z navigeert u gericht naar de dienst van uw keuze.
  • Daarnaast kunt u uiteraard gebruikmaken van de zoekfunctionaliteit (op de homepage en rechts in het hoofdmenu) en van de veelgestelde vragen. Op basis van de zoekacties zullen wij deze steeds gerichter insteken op uw praktijk.

Uw vertrouwde documenten

Op onze website vindt u ook documentatie voor verschillende producten. Via onderstaande links komt u gemakkelijk bij deze documenten uit. Tip: sla veelgebruikte pagina’s op in uw favorieten.

Vragen en opmerkingen

Heeft u een vraag over deze website of over DHD? Of wilt u iets met ons delen? Onze servicedesk staat 5 dagen per week voor u klaar.

(Optioneel)