Stagiair (interne) communicatie

​Studeer jij Communicatie of volg je een vergelijkbare opleiding? Heb je zin om je kennis en ideeën in de praktijk te brengen? Ben je een echte regelaar en stap je makkelijk op mensen af? Dan zijn we naar jou op zoek!

DHD is de afgelopen jaren sterk gegroeid naar ruim 50 medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat we op de hoogte zijn van elkaars werkzaamheden en de ontwikkelingen in de organisatie. Daarom mag jij aan de slag met het professionaliseren van de interne communicatie.


Jouw werkzaamheden

Tijdens jouw stage bedenk je nieuwe manieren om de interne communicatie verder uit te bouwen en voer je deze initiatieven ook zelf uit. Een mooie gelegenheid om je creativiteit en communicatievaardigheden te laten zien. Naast de interne communicatie help je ons vanzelfsprekend bij de communicatie naar buiten en het organiseren van bijeenkomsten. Want op een kleine communicatieafdeling die meer dan 70 ziekenhuizen bedient, is altijd wel iets te beleven.


Wij bieden

  • Een leuke, leerzame stageplek op loopafstand van het centrum van Utrecht waar plezier en ontwikkeling hand in hand gaan
  • Veel ruimte om jouw kwaliteiten te laten zien
  • Een stagevergoeding conform de CAO Ziekenhuizen
  • Uren en stageduur kunnen in overleg worden bepaald


Lisa Quik DHD.jpg 'DHD is een informele en dynamische organisatie waar iedereen zich thuis kan voelen. Zo organiseer ik meerdere keren per jaar een tennistoernooi: het DHD Open'

Lisa Quik, assistent-controller


Solliciteren en meer informatie

Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan jouw CV en een korte motivatie naar Rudi Engel: communicatie@dhd.nl. Vermeld als onderwerp ‘Vacature stagiair communicatie’. Wil je vooraf graag meer informatie over de stage? Neem dan contact met ons op via 030 799 61 65 of communicatie@dhd.nl.


Over DHD

DHD verzamelt, beheert en bewerkt data van ziekenhuizen en beheert standaarden voor de registratie ervan. Ziekenhuizen krijgen de data terug in de vorm van informatie die kan worden gebruikt voor het maken van onderbouwde keuzes op het gebied van patiëntenzorg en bedrijfsvoering. DHD is opgericht door de NVZ en NFU. Kijk voor meer informatie op onze website.In onze privacyverklaring voor sollicitanten kun je lezen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van onze sollicitanten.