Vacature coördinator Servicedesk (32-36 uur)

Word jij als coördinator het gezicht van onze Servicedesk? In deze uitdagende functie stuur je niet alleen het team aan, maar heb je zelf ook dagelijks contact met de ziekenhuizen. Daarnaast werk je veel samen met de managers binnen DHD en onze IT-afdeling. Vanzelfsprekend staan oplossings- en klantgerichtheid in deze functie centraal.

De functie

Je stuurt dagelijks je collega’s van de Servicedesk (3 fte) aan en op piekmomenten schakel je tijdelijke werknemers in. Je hebt de leiding over projecten met betrekking tot de Servicedesk. Als meewerkend voorman help je daarnaast zelf mee bij het uitvoeren van de door jou uitgezette werkzaamheden.

Je ontwikkelt en verbetert werkprocessen en -beschrijvingen ten behoeve van klantvragen. Ook maak je (strategische) plannen voor de Servicedesk en voer je verbeteringen door.

Maandelijks maak je rapportages over de Servicedesk-werkzaamheden voor het MT en elk kwartaal voor het bestuur. Je anticipeert op werkdruk binnen de organisatie door ondersteuning vanuit de Servicedesk.


Wij vragen

Zo’n uitdagende functie vraagt natuurlijk om een doortastende persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden. Je bent een expert voor alle producten en diensten van DHD en kunt deze kennis goed uitdragen. Je kunt goed samenwerken in een servicegericht team en hebt aanleg voor het aansturen van mensen. Van het adviseren van collega’s bij (ad hoc) klantvragen krijg je energie.

Je hebt een hbo-studie gevolgd, bij voorkeur Bedrijfskunde of een andere organisatiekundige studie. Je hebt ervaring met het analyseren en opzetten van processen en minimaal twee jaar werkervaring bij een helpdesk.

Daarnaast heb je vanzelfsprekend een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift. Kennis van projectmanagement is een pre.


Wij bieden

DHD is een moderne werkgever waar hard werken en plezier samengaan. Onze hedendaagse werkomgeving sluit goed aan bij de informele cultuur waar de lijnen kort zijn en je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Openheid en collegialiteit staan bij DHD hoog in het vaandel. Veilig omgaan met vertrouwelijke gegevens is een absolute noodzaak.

Verder kun je rekenen op:

  • Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling.
  • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Salaris tussen € 2.665,- en € 3.917,- bruto per maand (FWG 55 CAO Ziekenhuizen) bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring.
  • 8,33% vakantiebijslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van in het afgelopen kalenderjaar verdiende salaris.
  • 144 uur vakantie en 57 uur levensfasebudget (bij een 36-urige werkweek).
  • Reiskostenvergoeding.
  • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.

De functie is voor 32-36 uur per week en de werktijden zijn in onderling overleg flexibel in te delen.


Solliciteren en meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en herken jij je in het bovenstaande? Solliciteer dan nu! 

Stuur jouw CV en korte motivatie naar Alike van Berkum: hr@dhd.nl. Vermeld als onderwerp ‘Vacature coördinator Servicedesk’. 

De procedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken. Daarna volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Als onderdeel van het sollicitatieproces zullen wij openbare bronnen als sociale media raadplegen en referenties bij je opvragen. Daarnaast is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van je sollicitatie. Neem voor meer informatie over de functie contact op met teammanager Claire Hoogerwerf: 030 273 9521. 

In onze privacyverklaring voor sollicitanten kun je lezen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van onze sollicitanten.


Over DHD

DHD verzamelt, beheert en bewerkt data van ziekenhuizen en beheert standaarden voor de registratie ervan. Ziekenhuizen krijgen de data terug in de vorm van informatie die kan worden gebruikt voor het maken van onderbouwde keuzes op het gebied van kwaliteit van zorg en bedrijfsvoering. DHD is opgericht door de NVZ en NFU.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.