Full-stack developer (32-36 uur)

Wil je met jouw beheer- en ontwikkelskills een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de Nederlandse zorg? Als full-stack developer bij DHD ga je aan de slag met webapplicaties die door alle Nederlandse ziekenhuizen worden gebruikt. Dit doe je vanuit ons kantoor vlakbij de mooie binnenstad van Utrecht.

De functie

Ziekenhuizen produceren dagelijks grote hoeveelheden data. In opdracht van de ziekenhuizen verzamelt en verwerkt DHD een groot deel van de data in de Landelijke Basisregistratie Ziekenhuiszorg. Deze database bevat medische en financiële gegevens van de ruim 9 miljoen patiënten die jaarlijks een ziekenhuis bezoeken. De verwerkte gegevens worden onder andere aan de ziekenhuizen teruggekoppeld in de vorm van webapplicaties.

Als full-stack developer op de afdeling Informatieproducten beheer en ontwikkel je deze applicaties, met een nadruk op front-end. Zo ga je de komende tijd aan de slag met een omvangrijk project waarbij al onze webapplicaties een nieuw design en een verbeterde usability krijgen.

Uiteraard doe je dit niet alleen. Net als de twee andere full-stack developers werk je in kleine projectteams samen met data-analisten en BI-ontwikkelaars. Binnen deze teams pas je de SCRUM-methode toe en wordt eigen initiatief sterk aangemoedigd.


Functie-eisen

Dit betekent dat jij iemand bent die geen afwachtende houding aanneemt, maar zelf proactief met ideeën komt. Je werkt zelfstandig met de nieuwste tooling en technieken op het gebied van front-end development. De resultaten toets je bij de product owners en eindgebruikers van de webapplicaties.

 • Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:
 • Je beschikt over een diploma Medische informatiekunde, Informatica of Bedrijfskundige informatica op minimaal hbo-niveau.
 • Je hebt technische kennis van HTML5, CSS3, JavaScript (Vue.js), jQuery, Version Control Git, Microsoft SQL, C#, ASP.NET Core en GraphQL.
 • Met bovenstaande technieken heb je minimaal drie jaar ervaring.
 • Je hebt ook ervaring met web development en technische ondersteuning van functioneel beheerders en producteigenaren.
 • Kennis van SQL databases is een pre.
 • Het structureren, testen en rekening houden met security/privacy zit in je bloed.


Wij bieden

DHD is een moderne werkgever waar hard werken en plezier samengaan. Onze hedendaagse werkomgeving sluit goed aan bij de informele cultuur waar de lijnen kort zijn en je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Openheid en collegialiteit staan bij DHD hoog in het vaandel. Veilig omgaan met vertrouwelijke gegevens is een absolute noodzaak.

Verder kun je rekenen op:

 • Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling.
 • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen 2.655 en 3.917 euro bruto per maand bij een 36-urige werkweek,  afhankelijk van kennis en ervaring (functiegroep 55 CAO Ziekenhuizen),
 • 8,33% vakantiebijslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van in het afgelopen kalenderjaar verdiende salaris.
 • 144 uur vakantie en 57 uur levensfasebudget (bij een 36-urige werkweek).
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.

De functie is voor 32-36 uur per week en de werktijden zijn in onderling overleg flexibel in te delen.


Solliciteren en meer informatie

Wil je bijdragen aan verbeteringsprojecten in de (ziekenhuis)zorg? Solliciteer dan nu! Stuur jouw CV en korte motivatie voor 23 september naar Alike van Berkum: hr@dhd.nl. Vermeld als onderwerp ‘Vacature full-stack developer’. 

De procedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken. Daarna volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Als onderdeel van het sollicitatieproces zullen wij openbare bronnen als sociale media raadplegen en referenties bij je opvragen. Daarnaast is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van je sollicitatie. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Harm Nico Plomp, teammanager Informatieproducten: 030 273 95 21.

In onze privacyverklaring voor sollicitanten kun je lezen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van onze sollicitanten.


Over DHD

DHD verzamelt, beheert en bewerkt data van ziekenhuizen en beheert standaarden voor de registratie ervan. Ziekenhuizen krijgen de data terug in de vorm van informatie die kan worden gebruikt voor het maken van onderbouwde keuzes op het gebied van kwaliteit van zorg en bedrijfsvoering. DHD is opgericht door de NVZ en NFU.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.