HDV release 3.2: uitgebreide Heropnamenmonitor en wekelijkse updates LBZ

​​​Wij zijn verheugd te melden dat release 3.2 van de HDV, met een uitgebreide Heropnamenmonitor, beschikbaar is. In deze versie is het mogelijk om zowel op kenmerken van de indexopname als van de heropname te filteren.​

​Dit is mogelijk voor de variabelen Urgentie, Ligduur, Diagnosegroep en Specialisme. In de Heropnamenmonitor is een rondleiding opgenomen die stap voor stap laat zien hoe hiervan gebruik kan worden gemaakt.


Wekelijkse updates LBZ-gegevens

Daarnaast worden vanaf nu de LBZ-gegevens wekelijks geüpdatet in plaats van maandelijks, om zoveel mogelijk inzicht te verschaffen in de meest recente cijfers. Uiteraard kunnen gebruikers hier het meest van profiteren als de data frequent aan de LBZ worden aangeleverd.


Verdere ondersteuning

Deze nieuwe versie van de HDV is in samenspraak met deelnemende ziekenhuizen ontwikkeld en biedt verdere ondersteuning bij het analyseren van de heropnamen en het uitvoeren van dossieronderzoek op basis van heropnamen. 


Meer info

Heeft u opmerkingen, vragen of verbetersuggesties? Laat het ons dan weten. Ook als u geen gebruiker bent maar wel interesse heeft in de HDV, dan horen wij dat graag. Neem hiervoor contact op met onze Servicedesk​.