Marktinformatie tweede kwartaal 2017 beschikbaar in DHD-dashboard

De marktinformatie op basis van de financiĆ«le LBZ-data is geactualiseerd en bevat nu de data van het tweede kwartaal van 2017. U kunt op drie manieren gebruikmaken van de marktinformatie in het DHD-dashboard: door middel van een interactieve kaart, een analysetool en een download.

In de interactieve kaart wordt de marktvolledigheid getoond. Deze geeft een indicatie van de volledigheid van de aangeleverde data. Hoe hoger de marktvolledigheid in uw regio, hoe representatiever de gepresenteerde marktaandelen zijn. 

U vindt de financieel georiĆ«nteerde marktinformatie in het DHD-dashboard, onder het thema Markt. De marktinformatie is op drie manieren beschikbaar: in een interactieve kaart, in een analysetool en met een download. Hiermee kunt u zowel snelle als uitgebreide marktanalyses uitvoeren. 


Toegang tot het DHD-dashboard

Klik hier om naar het DHD-dashboard te gaan (inlog vereist). Heeft u nog geen toegang tot het DHD-dashboard? Neem dan contact op met de lokaal beheerder in uw ziekenhuis. Hij/zij kan u toegang verlenen. Weet u niet wie de lokaal beheerder in uw ziekenhuis is, neem dan contact op met onze Servicedesk via 030 273 97 00 of info@dhd.nl