Mijn DHD vernieuwd

Vanaf vandaag kunt u gebruikmaken van het vernieuwde Mijn DHD, de beveiligde omgeving voor iedereen met een DHD-account. De omgeving is gepersonaliseerd op basis van de producten en diensten waarvoor u bent gemachtigd. 

Welkomstpagina

Op de welkomstpagina ziet u uw meest recente downloads en kunt u direct naar de producten en diensten waarvoor u bent gemachtigd. U hoeft hiervoor niet nogmaals uw inloggegevens in te voeren (bij de producten waar sms-verificatie op van toepassing is, gaat u direct naar het scherm om de toegangscode op te vragen).


Mijn downloads

Voor een overzicht van al uw downloads gaat u naar de pagina Mijn downloads. Hier ziet u de drie meest recente downloads per onderdeel waarvoor u gemachtigd bent. In de groene button ziet u hoeveel downloads er in totaal beschikbaar zijn. Door op de button te klikken, gaat u naar de achterliggende pagina waar alle betreffende downloads van dit onderdeel worden getoond. 


Mijn uploads

Mijn uploads is een nieuwe functie in Mijn DHD. Middels het uploadformulier kunt u bestanden (tot maximaal 4 GB) naar DHD versturen. 


Mijn gegevens

Op deze pagina ziet u uw gegevens zoals deze bij DHD bekend zijn. Zijn uw gegevens niet volledig of kloppen deze niet, dan kunt u ze laten aanpassen door uw lokaal beheerder. 


Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.