Nieuwe huisstijl en website voor DHD

​​​​​​Het kan u niet ontgaan zijn: wij hebben een nieuwe huisstijl en website! Hier vindt u onder andere informatie over onze producten en diensten​, evenementen en bijeenkomsten​ die wij organiseren, onze organisatie en de antwoorden op veelgestelde vragen. Een van de grote veranderingen is Mijn DHD. In deze (afgeschermde) omgeving vindt u al uw downloads op één plek. Met de juiste rechten heeft u ook toegang tot het ICD-10 forum en VRS Online. 

​Klantenservice

Op de pagina Klantenservice kunt u terecht voor al uw vragen; er is een pagina ​met veelgestelde vragen en ook kunt u hier een bericht sturen naar onze servicedesk. Bovendien vindt u hier alle handleidingen en formulieren die u nodig kunt hebben bij het gebruik van onze producten en diensten.​


 

Mijn DHD

Een andere grote verandering is de afgeschermde omgeving Mijn DHD. Hier vindt u, nadat u bent ingelogd, al uw downloads op één plek. Met de juiste rechten heeft u ook toegang tot het ICD-10 forum en VRS Online. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe site. 


 

Vragen of opmerkingen? We horen het graag.​