Nieuwe reeks kennissessies Verrichtingen- en Diagnosethesaurus

​Vanaf januari 2018 wordt in samenwerking met de EPD/ZIS-leveranciers een nieuwe reeks kennissessies voor de Verrichtingen- en Diagnosethesaurus georganiseerd. Tijdens deze kennissessies met ziekenhuizen en leveranciers komen onder andere de implementatie van de Verrichtingenthesaurus en de doorontwikkeling van beide thesauri aan bod.

​22 december wordt de productieversie van de Verrichtingenthesaurus uitgeleverd. Ziekenhuizen kunnen vanaf dat moment de thesaurus in de praktijk gaan gebruiken. Tijdens de kennissessies krijgt u hier meer informatie over, delen we (voorlopige) uitkomsten van impactanalyses in ziekenhuizen en hoort u van uw EPD/ZIS-leverancier wat de technische mogelijkheden voor implementatie zijn.

Daarnaast bespreken we graag met u de doorontwikkelingen voor de Verrichtingen- en Diagnosethesaurus. Welke ontwikkelingen staan op de agenda en welke wensen heeft uw ziekenhuis? Ook krijgt u tijdens de kennissessie tips over hoe u meer uit de thesauri haalt.

De sessies zijn onderverdeeld per EPD-leverancier. 24 januari vindt de kennissessie plaats voor ziekenhuizen die EPIC gebruiken. Momenteel is DHD bezig met het vastleggen van kennissessies met betrekking tot de andere leveranciers.t

Houd onze website in de gaten voor de datums en inschrijfmogelijkheden.