Publicatie diagnosethesaurus versie 2.15

​​Op 28 juli is de nieuwste versie – versie 2.15 – van de diagnosethesaurus gepubliceerd. Deze release staat in het teken van toegekende wijzigingsverzoeken.

Totstandkoming van de diagnosethesaurus

Aan deze diagnosethesaurus is hard gewerkt door veel betrokkenen binnen en buiten DHD. Zonder medewerking van de wetenschappelijke verenigingen, de contactpersonen binnen ziekenhuizen die ons van feedback hebben voorzien, het RIVM, Nictiz en de NVZ en NFU was deze diagnosethesaurus niet tot stand gekomen.

 

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over de diagnosethesaurus. Indien u geautoriseerd bent om de diagnosethesaurus-bestanden te downloaden kunt u via deze link direct naar de downloadpagina. 


​Mocht u problemen ondervinden bij het gebruik van de diagnosethesaurus, dan kunt u contact opnemen met onze Servicedesk, via info@dhd.nl.


Er zijn instellingen die (nog) niet over een EPD-systeem beschikken dat de diagnosethesaurus ondersteunt. DHD kan u ondersteunen met een tijdelijke overbruggingsoplossing om toch aan de eisen rondom registratie aan de bron te voldoen. Neem hiervoor contact op met de DHD via onze servicedesk​