SKI geüpdatet - Uitgebreidere exportfunctie, aanpassingen aan grafieken en kleine beeldschermen

​​Er is een nieuwe update voor Spiegelinformatie Kwaliteitsindicatoren (SKI) verschenen. In deze update is de exportfunctie voor indicatoren uitgebreid, zijn de assen van de grafieken aangepast aan de indicatorenscores en past het instrument zich aan kleine beeldschermen aan.​

​Exportfunctie

Voorheen was het al mogelijk om de scores voor iedere individuele indicator te exporteren naar Excel. Vanaf nu kunnen alle indicatoren of bepaalde indicatorensets in één keer naar Excel worden geëxporteerd. Als u op de knop 'exporteer naar Excel' klikt, kunt u aangeven welke indicatoren of indicatorensets u graag wilt exporteren.

                                                             

Aanpassing assen grafieken

Bij alle indicatoren uitgedrukt in percentages liepen de assen in de grafiek voorheen tot 100%. Bij indicatoren waar lage scores worden getoond in de grafiek, wordt de as nu aangepast aan de waarden die in de grafiek worden getoond. Op deze manier worden scores van bijvoorbeeld 5% of minder nu duidelijker weergegeven.

 

Aanpassing aan kleine beeldschermen

De weergave van SKI wordt nu automatisch aangepast aan de grootte van het beeldscherm. ​Hierdoor is het mogelijk om SKI overzichtelijk te gebruiken op apparaten met een klein beeldscherm, zoals een laptop of tablet.

 

Meer weten?

Neem dan contact op met de Servicedesk.