Save the date - Symposium 'Op weg naar het nieuwe onderhandelen'

Dinsdag 9 oktober 2018. Noteer het alvast in uw agenda!

Hoe kunt u uw ziekenhuisdata (nog beter) inzetten om goed voorbereid de onderhandelingen met zorgverzekeraars in te gaan? Bent u benieuwd naar nieuwe mogelijkheden en initiatieven, waarbij naast kosten ook  kwaliteit van zorg en patiëntuitkomsten centraal staan? Hoe ziet u de toekomst van het onderhandelen voor u, wat zijn uw wensen en bent u hier klaar voor?  

Op deze en nog veel meer vragen gaan wij in tijdens het symposium ‘Op weg naar het nieuwe onderhandelen’ op dinsdag 9 oktober 2018. Onder andere sprekers van Zorgverzekeraars Nederland, de NVZ en diverse ziekenhuizen zullen het onderhandelingsproces met zorgverzekeraars elk vanuit een andere invalshoek benaderen en hierover met u in gesprek gaan. Daarnaast leert u hoe u het DHD-dashboard inzet om uw eigen cijfers te analyseren en te benchmarken.   


Datum, tijd en locatie

Het symposium vindt op dinsdag 9 oktober 2018 plaats en wordt gehouden in (omgeving) Utrecht. Het betreft een dagprogramma. Tijdens de lunch is er een informatiemarkt waarbij u kennis kunt maken met de producten van DHD en uw vragen kunt stellen aan onze experts. 


Meer informatie, het programma en de mogelijkheid om in te schrijven volgen binnenkort. Noteer 9 oktober alvast in uw agenda! 


Kosten 

Een bijdrage van €125,- per deelnemer.


Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.