Save the date: symposium Kwaliteitsindicatoren en Transparantie 15 november

​​Op dinsdag 15 november organiseert DHD, in samenwerking met de NVZ en NFU, een symposium rondom het thema kwaliteitsindicatoren en transparantie. Noteer deze datum alvast in uw agenda! 

Inhoud

Vanuit verschillende partijen worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en transparantie van ziekenhuiszorg. Tijdens het symposium geven we inzicht in het transparantieproces dat zich de afgelopen jaren heeft afgespeeld. Vanuit een blik op het verleden, het heden en de toekomst laten we zien wat wel en wat niet werkt als het gaat om transparantie, zodat we het registratieproces, het transparant maken van kwaliteitsinformatie en de kwaliteit van zorg verder kunnen verbeteren.

Experts uit het veld (o.a. de toezichthouders, ziekenhuizen en UMC’s, de brancheverenigingen en DHD) komen aan het woord. Ook zijn er interactieve workshops waaruit u een keuze kunt maken. 


Datum, tijd en locatie

Het symposium vindt plaats op dinsdag 15 november 2016 in het Centraal Museum in Utrecht. Het programma start in de middag. 

Voorafgaand aan het symposium kunt u deelnemen aan een rondleiding door het Centraal Museum.


Kosten

Een bijdrage van € 95,- per deelnemer. Een diner is inbegrepen. 


Meer informatie

Meer informatie over het programma en de sprekers en het inschrijfformulier volgen via onze website. Wilt u een e-mail ontvangen met deze informatie, stuur dan uw e-mailadres naar info@dhd.nl