Toevoegen IGJ-indicatoren 2021 maakt SKI compleet

​De IGJ-indicatoren 2021 voor de ziekenhuizen en zelfstandige klinieken zijn respectievelijk in juli en september van dit jaar beschikbaar gesteld in de tool Spiegelinformatie Kwaliteitsindicatoren (SKI). Medewerkers van deze instellingen kunnen de nieuwe informatie gebruiken om vergelijkingen te maken en mogelijke verschillen te signaleren. 

​Eerder dit jaar werden de data voor de Transparantiekalender medisch-specialistische zorg (MSZ) en medisch-specialistische revalidatie (MSR) van verslagjaar 2021 toegevoegd aan SKI. Binnen de Transparantiekalender MSZ is bovendien een aantal meerkeuzevragen en ja/nee-vragen beschikbaar gesteld voor de verslagjaren 2020 en 2021. 


Toegang tot de data

SKI is bereikbaar via https://ski.dhd.nl. De Transparantiekalender MSZ is openbaar beschikbaar. De andere datasets, zoals de IGJ-indicatoren, zijn benaderbaar voor gebruikers van zorginstellingen met een DHD-account. De interne dataset RN over verslagjaar 2021 is alleen beschikbaar voor revalidatie-instellingen die lid zijn van Revalidatie Nederland.

SKI-transparantiekalender.png


Meer informatie over SKI?

Neem contact met ons op via 030 799 61 65 of info@dhd.nl