Basisset MSZ 2017 toegevoegd aan SKI

De gegevens die ziekenhuizen via OmniQ hebben aangeleverd voor de Basisset MSZ 2017 (IGJ) zijn toegevoegd aan SKI (Spiegelinformatie Kwaliteitsindicatoren). Iedereen met een DHD-account kan de set raadplegen via https://ski.dhd.nl. Eind mei werden de gegevens uit de Transparantiekalender en de Medisch Specialistische Revalidatie over verslagjaar 2017 al toegevoegd.

In SKI ziet u de resultaten van uw instelling in vergelijking met andere instellingen. Zo kunt u de gemiddelden en spreiding van de door uw instelling aangeleverde indicatoren afzetten tegen een vergelijkingsgroep.

U kunt bijvoorbeeld vergelijkingen maken met verschillende typen instellingen (SAZ, STZ, UMC, categoraal, ongebonden en revalidatie). Ook heeft u de keuze om specifieke instellingen te selecteren voor een vergelijking en kunt u uw eigen referentiegroepen samenstellen, bijvoorbeeld met ziekenhuizen uit de regio. De resultaten van uw benchmark(s) kunt u exporteren naar Excel.


Toegang tot SKI

SKI is beschikbaar via ski.dhd.nl voor iedereen met een DHD-account. Heeft u nog geen DHD-account of heeft u een vraag, neem dan contact met ons op.