Inschrijvingen gebruikerssessie OmniQ 2021 geopend

Tijdens deze zesde editie van de gebruikerssessie OmniQ: IGJ praat u bij over de verbeterdoelen, wij presenteren veranderingen in het portaal en geven een demo van SKI, en onder andere DICA/MRDM is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

We nodigen u van harte uit om de online bijeenkomst op donderdag 4 november of dinsdag 9 november bij te wonen. We splitsen de groep dit jaar over twee sessies, zodat er voldoende mogelijkheid is om vragen te stellen.​ Al 140 OmniQ-gebruikers hebben zich ingeschreven.

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) deelt de verbeterdoelen voor de Basisset MSZ, waarbij onder andere de verwachtingen en het toekomstbeeld aan bod komen. Daarnaast geven we u uiteraard een rondleiding door OmniQ en laten we zien wat de veranderingen zijn voor aankomend jaar. Ook krijgt u een korte demo van de benchmarktool Spiegelinformatie Kwaliteitsindicatoren (SKI), die momenteel in een nieuw jasje wordt gestoken.

Naast de experts van de IGJ hebben we ook de NVZ, NFU, Zorginstituut Nederland, Revalidatie Nederland en DICA/MRDM uitgenodigd om uw vragen te beantwoorden. Op de evenementpagina houden we bij wie er bevestigd hebben. Op diezelfde pagina kunt u zich inschrijven voor één van de sessies.


Voortaan onze nieuwsberichten ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief