Kennissessie Verrichtingenthesaurus voor Epic-gebruikers

Ziekenhuis St Jansdal heeft als tweede ziekenhuis de Verrichtingenthesaurus in gebruik genomen. Om de opgedane kennis en ervaringen met andere Epic-gebruikers te delen, vindt op donderdag 17 juni 2021 een online kennissessie plaats.

Snelle aanpak: een aanrader?

Ziekenhuis St Jansdal koos voor een snelle aanpak: binnen tien weken zijn alle relevante cbv-codes omgezet naar Verrichtingenthesaurustermen. Tijdens de kennissessie belichten we de implementatie vanuit verschillende invalshoeken en zoomen we in op de geleerde lessen. Projectleiders Ilse Geerts en Harrie-Jan de Vries lichten alvast een tipje van de sluier op: ‘Geef extra aandacht aan het OK-proces en neem tijdig alle betrokkenen mee’. CMIO Bart-Jan Verhoeff deelt zijn visie op de mogelijkheden van de Verrichtingenthesaurus en vertelt hoe je de medisch specialisten aangesloten krijgt. 

Inmiddels maakt ook een tweede Epic-ziekenhuis de overstap naar de Verrichtingenthesaurus. Jellie Pijl, beleidsadviseur Zorgadministratie, vertelt hoe Medisch Centrum Leeuwarden de implementatie aanpakt. Arthur Dwarkasing van Epic gaat met de deelnemers van de sessie in gesprek over de implementatie in het epd en de beschikbare tooling.

Inschrijven

De bijeenkomst is relevant voor (hoofden) Zorgadministratie en Financiën, medisch specialisten, CMIO's, functioneel beheerders, informatiearchitecten, BI-analisten en andere medewerkers die bij het registratieproces betrokken zijn in een ziekenhuis dat Epic gebruikt. Via deze pagina kunt u zich inschrijven.


Voortaan onze nieuwsberichten ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief