De nieuwe Patiëntenmonitor is live

Vandaag is de nieuwe versie van de Patiëntenmonitor live gegaan. De monitor is de afgelopen maanden met inbreng van enkele gebruikers ontwikkeld. De tool is gebouwd in Power BI en is daardoor sneller, uitgebreider en heeft meer mogelijkheden.

Zo kunt u in de nieuwe Patiëntenmonitor eenvoudig het aantal uitgevoerde verrichtingen ophalen voor een specifiek(e) zorgactiviteit, diagnose(groep) en/of specialisme. Dit kan vervolgens weer worden opsplitst naar onder andere leeftijdscategorie, geslacht en sociaaleconomische status. Ook is de analysetool vervangen en nu onderdeel van het Power BI-rapport.


Instructies en toelichting

De Patiëntenmonitor kan net als voorheen worden benaderd via het DHD-dashboard. Gebruikers vinden de tool via Productie > Patiëntenmonitor > Visualisatie. Een uitgebreide toelichting is beschikbaar via de informatie-knop links bovenin de tool. Ook geven de informatieknoppen rechts bovenin extra informatie over de betreffende visualisaties.


Denk met ons mee

Ook andere tools in het DHD-dashboard worden vernieuwd. Het gaat hierbij om de Zorgprofielenbenchmark, Verkoopprijzenbenchmark, Marktaandelen en Verwijsgedrag huisartsen. Hiervoor zijn we op zoek naar goede ideeën! Dus maakt u gebruik van (een van) deze modules en/of de Patiëntenmonitor? Denk dan met ons mee en meld u aan via dit formulier of neem contact met ons op via info@dhd.nl