Transparantiekalender en Basisset MSZ 2019 beschikbaar in SKI

Op 31 mei 2020 hebben instellingen hun gegevens voor de Transparantiekalender, Basisset MSZ en de interne set van Revalidatie Nederland over 2019 aangeleverd via OmniQ. Wilt u deze gegevens vergelijken met andere ziekenhuizen? Dat kan vanaf nu via Spiegelinformatie Kwaliteitsindicatoren (SKI), de benchmarktool die voor iedereen toegankelijk is.

Met de gegevens over verslagjaar 2019 kan iedereen met een DHD-account vergelijkingen uitvoeren met verschillende benchmarkgroepen en resultaten van voorgaande jaren. Ook zijn via SKI landelijke overzichten beschikbaar om de spreiding van de resultaten in te zien.

Heeft u nog geen (gratis) DHD-account? Vraag deze dan aan bij de lokaal beheerders in uw ziekenhuis. Onze Servicedesk kan voor u nakijken wie de lokaal beheerders zijn.


Integrale geboortezorg later beschikbaar

Bij de verwerking van de indicatoren is een aantal controles uitgevoerd. Naar aanleiding van deze controles zijn enkele waarden niet ingelezen in SKI. In het bericht op de homepagina van SKI staat welke waarden dit betreft.

Daarnaast is de dataset van Integrale geboortezorg niet in zijn geheel gepubliceerd door Zorginstituut Nederland vanwege aanleverproblemen. Deze data worden in SKI verwerkt zodra de gegevens beschikbaar zijn.


Voortaan onze nieuwsberichten ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief