Workshop Data-analyse downloads DHD-dashboard

Voor gebruikers van de tools in het DHD-dashboard die meer uit de beschikbare downloads willen halen organiseren we 27 juli een verdiepende workshop. Hierin krijgen gebruikers handvatten voor het uitvoeren van gepersonaliseerde analyses en leren ze hun eigen stuurinformatie uit de downloadbestanden te halen.

De downloads van de Verkoopprijzenbenchmark, Marktaandeel en de Zorgprofielenbenchmark zitten boordevol waardevolle informatie. Voordat hiermee aan de slag wordt gegaan, is het nuttig je eerst goed te verdiepen in de waarden en variabelen die hierin beschikbaar zijn. In de workshop leggen we uit hoe de bestanden zijn opgebouwd en hoe deze te gebruiken zijn voor eigen analyses. Daarnaast schenken we in deze workshop aandacht aan de analysetools van Marktaandeel, Verwijsgedrag huisartsen en de Patiëntenmonitor.

Onder begeleiding gaan gebruikers zelf aan de slag met een aantal opdrachten en verzamelen ze stuurinformatie voor de eigen zorginstelling. Het maximum aantal deelnemers voor de workshop is daarom 12. Bij voldoende animo zullen meer workshops georganiseerd worden. Geïnteresseerden kunnen zich via deze pagina inschrijven voor de workshop. 

Voor nieuwe gebruikers van het DHD-dasbhboard organiseren we de workshop Bedrijfsvoering & financiën. Hierin geven we een demonstratie van de verschillende tools in het DHD-dashboard.


Voortaan onze nieuwsberichten ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief