Vacature IT-coördinator

Meer dan 75 ziekenhuizen als klant, ruim 50 medewerkers én hoge eisen op het gebied van informatiebeveiliging; wij zijn niet op zoek naar zomaar een IT-coördinator. Wij zoeken iemand die energie krijgt van het snel kunnen schakelen tussen opdrachten. Iemand die net zo lief aan de slag gaat met kantoorautomatisering als met onze veelomvattende BI-omgeving – in de Microsoft cloud of op eigen servers – en het liefst allemaal tegelijk.

Ben jij díé IT-coördinator? Dan leren we je graag kennen.

(32-36 uur per week)


De functie

Het IT-team van DHD zet zich dagelijks in om de veiligheid, continuïteit en doorontwikkeling van onze infrastructuur en applicaties te garanderen. Als meewerkend voorman bij dit team stuur je samen met de manager je IT-collega’s aan bij het ondersteunen van de externe en interne gebruikers. Onze strenge eisen met betrekking tot informatiebeveiliging lopen hier als een rode draad doorheen.

Zo zie je er onder andere op toe dat de openstaande incidenten worden opgelost door het operationele team en coördineer je de dagelijkse taken van de beheerders en leveranciers. Ook stel je samen met de manager plannen, advies en beleid op, wat vraagt om goede interne en externe communicatie.

Vindt er ondanks deze strakke sturing toch een incident plaats? Dan weet je zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen.


Wij vragen

Zo’n dynamische functie vraagt natuurlijk om uitstekende vaardigheden. Jij herkent je dan ook in de volgende punten:

 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je krijgt energie van het bijstaan van collega’s bij (ad hoc) issues
 • Informatiebeveiliging kent voor jou geen geheimen en staat centraal bij alles wat je doet
 • Je hebt een relevante opleiding op hbo-niveau of hoger gevolgd
 • Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring met IT-beheer en hebt daarbij aanleg voor het aansturen van mensen
 • Uiteraard heb je een flexibele werkhouding m.b.t. werktijden (bij urgente incidenten ben je buiten kantoortijden bereikbaar)
 • Je hebt kennis van/ervaring met Microsoft-producten als Windows server, SQL Server, Azure, Active Directory, Office 365 en Netwerk
 • Kun je daarnaast ook nog programmeren in .Net, C# en/of PowerShell? Dan is dat mooi meegenomen!
 • En vanzelfsprekend heb je ervaring met incident, problem & change management processen

  

Evelyn van Lochem DHD.jpg 'Bij DHD heb je de ruimte om je te ontwikkelen. Je krijgt eigen verantwoordelijkheid en de vrijheid om zelf de regie te pakken'

Lisa Quik, assistent-controller


Wij bieden

DHD is een moderne werkgever waar hard werken en plezier samengaan. Onze hedendaagse werkomgeving sluit goed aan bij de informele cultuur waar de lijnen kort zijn en je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Openheid en collegialiteit staan bij DHD hoog in het vaandel. Veilig omgaan met vertrouwelijke gegevens is een absolute noodzaak.

Verder kun je rekenen op:

 • Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling
 • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd
 • Salaris tussen € 3490,- en € 5257,- bruto per maand (FWG 65 CAO ziekenhuizen) bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring
 • 8,33% vakantiebijslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van in het afgelopen kalenderjaar verdiende salaris
 • 144 uur vakantie en 57 uur levensfasebudget (bij 100% dienstverband)
 • Reiskostenvergoeding
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen

De functie is voor 32-36 uur per week en de werktijden zijn in onderling overleg flexibel in te delen.


Solliciteren en meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en herken jij je in het bovenstaande? Solliciteer dan nu! 

Stuur jouw CV en korte motivatie naar Alike van Berkum: hr@dhd.nl. Vermeld als onderwerp ‘Vacature IT-coördinator’. 

De procedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken. Daarna volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Als onderdeel van het sollicitatieproces zullen wij openbare bronnen als sociale media raadplegen en referenties bij je opvragen. Daarnaast is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van je sollicitatie. Neem voor meer informatie over de functie contact op met IT-manager Kees de Waard: 030 273 9521. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


In onze privacyverklaring voor sollicitanten kun je lezen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van onze sollicitanten.  


Over DHD

DHD verzamelt, beheert en bewerkt data van ziekenhuizen en beheert standaarden voor de registratie ervan. Ziekenhuizen krijgen de data terug in de vorm van informatie die kan worden gebruikt voor het maken van onderbouwde keuzes op het gebied van kwaliteit van zorg en bedrijfsvoering. DHD is opgericht door de NVZ en NFU. Kijk voor meer informatie op www.dhd.nl.