Werken bij

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​DHD bestaat uit een open en sympathiek team van hoogopgeleide mensen die gericht zijn op kwaliteit en innovatie. De sfeer is informeel; ieders deur staat open en successen worden gevierd. Heb je interesse om bij ons te werken of stage te lopen? Kijk dan of wij vacatures beschikbaar hebben en mail ons jouw motivatie en je CV. Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar hr@dhd.nl. Lees hier onze privacyverklaring voor sollicitanten.

Vacature teammanager Kwaliteit & Veiligheid

Voor het team Kwaliteit & Veiligheid zijn wij op zoek naar een nieuwe manager met visie op de kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid in het ziekenhuis. Kom jij ons team versterken?


Vacature IT-coördinator

Wij zoeken iemand die energie krijgt van het snel kunnen schakelen tussen opdrachten. Iemand die net zo lief aan de slag gaat met kantoorautomatisering als met onze veelomvattende BI-omgeving – in de Microsoft cloud of op eigen servers – en het liefst allemaal tegelijk. Ben jij díé IT-coördinator? Dan leren we je graag kennen.


Vacature ervaren data-analist met ambitie tot groei naar projectleider

​Draag jij graag bij aan een goede informatie-uitwisseling van patiëntgegevens voor de ziekenhuizen? Ben je een echte data-analist? Neem je daarnaast graag de lead in projecten en houd je de lijnen scherp in de gaten? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe data-analist met ambitie tot groei naar projectleider!


Vacature beheerder Registratiestandaarden

Wil jij met medisch specialisten in gesprek over hoe zij hun registratielast kunnen verminderen? Werk je zorgvuldig en zelfstandig? En wil je deel uitmaken van een ontzettend gezellig team? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe beheerder Registratiestandaarden!


Vacature stagiair (interne) communicatie

Studeer jij Communicatie of volg je een vergelijkbare opleiding? Heb je zin om je kennis en ideeën in de praktijk te brengen? Ben je een echte regelaar en stap je makkelijk op mensen af? Dan zijn we naar jou op zoek!Wouter Frankenhuizen DHD.jpg 'Team IT is een leuke club mensen met een hoop jaren ervaring. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en vrijheid om je eigen ideeën door te ontwikkelen'

Wouter Frankenhuizen, senior systeembeheerder