Werken bij

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​DHD bestaat uit een open en sympathiek team van hoogopgeleide mensen die gericht zijn op kwaliteit en innovatie. De sfeer is informeel; ieders deur staat open en successen worden gevierd. Heb je interesse om bij ons te werken of stage te lopen? Kijk dan of wij vacatures beschikbaar hebben en mail ons jouw motivatie en je CV. Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar hr@dhd.nl. Lees hier onze privacyverklaring voor sollicitanten.

Vacature coördinator Servicedesk

Word jij als coördinator het gezicht van onze Servicedesk? In deze uitdagende functie stuur je niet alleen het team aan, maar heb je zelf ook dagelijks contact met de ziekenhuizen. 


Vacature teammanager Kwaliteit & Veiligheid

Voor het team Kwaliteit & Veiligheid zijn wij op zoek naar een nieuwe manager met visie op de kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid in het ziekenhuis. Kom jij ons team versterken?


Vacature IT-coördinator

Wij zoeken iemand die energie krijgt van het snel kunnen schakelen tussen opdrachten. Iemand die net zo lief aan de slag gaat met kantoorautomatisering als met onze veelomvattende BI-omgeving – in de Microsoft cloud of op eigen servers – en het liefst allemaal tegelijk. Ben jij díé IT-coördinator? Dan leren we je graag kennen.

Wouter Frankenhuizen DHD.jpg 'Team IT is een leuke club mensen met een hoop jaren
ervaring. Er is veel 
ruimte voor eigen inbreng en
vrijheid om je eigen ideeën door te ontwikkelen'

Wouter Frankenhuizen, senior systeembeheerder


Vacature ervaren data-analist met ambitie tot groei naar projectleider

​Draag jij graag bij aan een goede informatie-uitwisseling van patiëntgegevens voor de ziekenhuizen? Ben je een echte data-analist? Neem je daarnaast graag de lead in projecten en houd je de lijnen scherp in de gaten? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe data-analist met ambitie tot groei naar projectleider!


Vacature stagiair (interne) communicatie

Studeer jij Communicatie of volg je een vergelijkbare opleiding? Heb je zin om je kennis en ideeën in de praktijk te brengen? Ben je een echte regelaar en stap je makkelijk op mensen af? Dan zijn we naar jou op zoek!


LinkedIn_20181023_JoyceVanStraten_DHD_0066.jpg 'Als je aangeeft dat je iets interessant vindt, dan is de
ruimte er vaak ook om ermee aan de slag te gaan. Dat
maakt werken bij DHD zo leuk en afwisselend
'

Joyce van Straten, klantadviseurWerk jij binnenkort ook op loopafstand van de Utrechtse binnenstad?

Werbung: pureblack.de