Werken bij

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​DHD bestaat uit een open en sympathiek team van hoogopgeleide mensen die gericht zijn op kwaliteit en innovatie. De sfeer is informeel; ieders deur staat open en successen worden gevierd. Heb je interesse om bij ons te werken of stage te lopen? Kijk dan of wij vacatures beschikbaar hebben en mail ons jouw motivatie en je CV. Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar hr@dhd.nl. Lees hier onze privacyverklaring voor sollicitanten.

Vacature teammanager Dataverzameling

Als teammanager Dataverzameling zorg je samen met een gemotiveerd team voor de veilige en betrouwbare verwerking van een grote stroom data uit alle Nederlande ziekenhuizen.


Vacature business analist Dataverzameling

Ben jij op zoek naar een actieve leidende en trekkende rol in de processen rondom het verzamelen en distribueren van ziekenhuisdata? Reageer dan op onze vacature business analist Dataverzameling!


Vacature systeembeheerder/-engineer

​Ben jij een ambitieuze IT'er met brede kennis van Microsoft-producten en computernetwerken? Wil je nieuwe technologie toepassen en onze migratie naar Azure afronden? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe systeembeheerder/-engineer.Lisa Quik DHD.jpg 'DHD is een informele en dynamische organisatie waar iedereen zich
thuis kan voelen. Zo organiseer ik meerdere keren per jaar
een tennistoernooi: de DHD Open'

Lisa Quik, assistent-controllerVacature database administrator/developer 

Ben jij gespecialiseerd in Microsoft SQL Server en andere Microsoft-producten? En wil je graag beschikken over een breed takenpakket met een grote mate van zelfstandigheid? Solliciteer dan snel op onze vacature voor database administrator/developer!


Vacature BI-ontwikkelaar informatieproducten

Wil jij informatieproducten ontwikkelen die door alle Nederlandse ziekenhuizen worden gebruikt? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe ontwikkelaar van BI-producten.


Vacature stagiair (interne) communicatie

Studeer jij Communicatie of volg je een vergelijkbare opleiding? Heb je zin om je kennis en ideeën in de praktijk te brengen? Ben je een echte regelaar en stap je makkelijk op mensen af? Dan zijn we naar jou op zoek!


LinkedIn_20181023_JoyceVanStraten_DHD_0066.jpg 'Als je aangeeft dat je iets interessant vindt, dan is de
ruimte er vaak ook om ermee aan de slag te gaan. Dat
maakt werken bij DHD zo leuk en afwisselend
'

Joyce van Straten, klantadviseurWerk jij binnenkort ook op loopafstand van de Utrechtse binnenstad?


Werbung: pureblack.de