Communicatieadviseur (32-36 uur)

​Vanuit een klein team de communicatie verzorgen richting 75 ziekenhuizen en onze eigen snelgroeiende organisatie: dat vraagt om een veelzijdige professional die vlot schakelt tussen marketing/communicatiestrategieën en deze vol enthousiasme uitvoert. Herken jij je hierin? Dan maken we graag kennis met je!

​De functie

Als communicatieadviseur bij DHD verzorg jij samen met je directe collega’s de communicatie in de volle breedte. Dat betekent dat je onder andere aan de slag gaat met product- en corporate communicatie, meedenkt over onze strategie, bijeenkomsten organiseert en de interne communicatie verzorgt.

WEBsRGB_20190926_DHD_321v2.jpg

DHD biedt steeds meer verschillende producten en diensten aan. Daarom zijn wij op zoek naar iemand met een kritische marketingbril. De producten hebben elk hun eigen doelgroep binnen de ziekenhuizen en stakeholders daaromheen. Jij weet dit samen met de producteigenaar te vertalen naar een gerichte strategie en zet hiervoor de meest effectieve communicatiemiddelen in. De ene keer is dat een mailing, de andere keer een bijeenkomst of bredere campagne.

Daarnaast verzorg je samen met je collega’s de corporate communicatie van DHD. Zo wordt momenteel onze nieuwe website ontwikkeld, waarop al onze doelgroepen en stakeholders eenvoudig hun weg vinden in een veelzijdig en groeiend dienstenaanbod. Jij draagt hieraan bij door de juiste toon te vinden, content te creëren (in woord en beeld) en mee te denken over slimme toepassingen. 


Functie-eisen

Behalve een veelzijdige, zelfstandige communicatieadviseur met een vlotte pen ben jij iemand die gemakkelijk contacten legt en goed kan schakelen tussen verschillende onderwerpen. Je weet snel je weg te vinden in onze ruim 60-koppige organisatie, waarbij je korte lijntjes onderhoudt met de producteigenaren en projectleiders binnen DHD. Samen houden jullie elkaar scherp op kansen rondom productmarketing en profilering.

Specifiek zijn we op zoek naar iemand met de volgende vereisten:

  • Afgeronde hbo- of universitaire opleiding in de richting van Communicatie en/of Marketing
  • Ongeveer 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Een ondernemende, klantgerichte persoonlijkheid die op het juiste moment de juiste vragen weet te stellen 
  • Kennis van de ziekenhuisbranche of de motivatie om hier snel wegwijs in te worden
  • Handigheid met digitale marketingtools is een pre


Wij bieden

DHD biedt een uitdagende werkomgeving waar hard werken en plezier samengaan. Er zijn veel kansen om te leren en te groeien en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Wil je op pad voor een interview? Doen! Veilig omgaan met vertrouwelijke gegevens is een absolute noodzaak.

Verder kun je rekenen op:

  • Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling, zoals een jaarlijks opleidingsbudget
  • Een prettige werksfeer vanuit een nauw samenwerkend communicatieteam
  • Vrijheid en flexibiliteit; de mogelijkheid om zowel op kantoor vlakbij het centrum van Utrecht als deels vanuit huis te werken
  • Salaris tussen 3.546 en 4.391 euro bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring
  • Vakantiebijslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%

Overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen. De functie is voor 32-36 uur per week en de werktijden zijn in onderling overleg flexibel in te delen.


Solliciteren en meer informatie

Wil jij je horizon verbreden en herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan nu via de groene button in het linkermenu! Bij indiensttreding is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

De procedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken. Daarna volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Als onderdeel van het sollicitatieproces zullen wij openbare bronnen als sociale media raadplegen en referenties bij je opvragen. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Moniek van der Zanden: 030 273 95 21. 

In onze privacyverklaring voor sollicitanten kun je lezen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van onze sollicitanten.


Over DHD

Wij zijn DHD. Een team van gedreven experts die dagelijks in verbinding staan met alle ziekenhuizen en umc’s. Daarnaast ontzorgen we steeds meer andere instellingen binnen de medisch-specialistische zorg. Wat ons verbindt: data. Medische en financiële patiëntendata die zorgprofessionals en ziekenhuizen waardevolle informatie opleveren voor het verbeteren van de zorg.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.