Projectleider informatieproducten (36 uur)

​Wil jij bijdragen aan de dynamische informatievoorziening van de zorg in Nederland? Aan de slag met de grootste landelijke databank van ziekenhuiszorg? Met onze klanten in gesprek over doorontwikkeling van informatieproducten? En daarbij je medische kennis combineren met je leiderschapskwaliteiten? Lees dan snel verder.

De functie

Als projectleider binnen het team Inzicht & Innovatie ontwikkel je samen met je collega’s digitale omgevingen waarin ziekenhuizen hun prestaties onderling kunnen vergelijken en meer inzicht krijgen in de verleende zorg. Jij bent inhoudelijk verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van onze informatieproducten. Hiervoor stel je projectplannen op en stuur je het projectteam aan op resultaat. Daarbij stem je met verschillende partijen af, zoals ziekenhuizen, wetenschappelijke verenigingen, artsen en stuurgroepen. De behoefte van de klant vertaal jij moeiteloos naar onze informatieproducten.


Wij zoeken 

Jij bent een ervaren projectleider die zich als een vis in het water voelt als het gaat om zorg én data! Je spreekt de taal van de dokter, kent het verhaal achter de cijfers en bent in staat dit goed over te brengen aan onze klanten. Je vindt het leuk om in de inhoud van het informatieproduct te duiken en de uitkomsten zo goed mogelijk te visualiseren. Vanuit jouw rol weet je de wensen van de klant te vertalen naar doorontwikkelingen van informatieproducten op het gebied van financiën en/of kwaliteit van zorg. Daarnaast heb je oog voor processen en kom je met ideeën om doorontwikkelingen en beheer efficiënter te laten verlopen.

Verder herken je je in het volgende:

 • Je beschikt over een relevant wo-diploma. Bij voorkeur heb je een (bèta)opleiding zoals Medische informatiekunde, Economie of Bedrijfskunde in de zorg gevolgd.
 • Je hebt enkele jaren ervaring met projectmanagement en aansturing van teams.
 • Je bent gestructureerd, secuur en hebt oog voor detail.
 • Je kunt goed samenwerken met andere disciplines binnen de organisatie.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt kennis van data-analyse en ervaring met het maken van visualisaties van uitkomsten en de presentatie daarvan.
 • Bij voorkeur heb je kennis van organisatie en financiering van de tweedelijns gezondheidszorg en/of medische kennis.

Wij bieden

DHD is een moderne werkgever waar hard werken en plezier samengaan. Onze werkomgeving sluit goed aan bij de informele cultuur waar de lijnen kort zijn en je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Openheid en collegialiteit staan bij DHD hoog in het vaandel. Veilig omgaan met vertrouwelijke gegevens is een absolute noodzaak.

Ook bieden wij:

 • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Fulltime salaris tussen 3.850 en 5.801 euro bruto per maand bij een 36-urige werkweek (CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van kennis en ervaring.
 • 8,33% vakantiebijslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van in het afgelopen kalenderjaar verdiende salaris.
 • 144 uur vakantie en 57 uur levensfasebudget (bij een 36-urige werkweek).
 • Reiskostenvergoeding.
 • Ruime mogelijkheden voor thuiswerken.
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.

De functie is voor 36 uur per week en de werktijden zijn in onderling overleg flexibel in te delen.


Solliciteren en meer informatie

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan nu via de groene button in het linkermenu!

De procedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken. Daarna volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Als onderdeel van het sollicitatieproces raadplegen wij openbare bronnen als sociale media en vragen we referenties bij je op. Daarnaast is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van je sollicitatie. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Rani Piarelal (projectleider) via 030 273 95 21.

In onze privacyverklaring voor sollicitanten kun je lezen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van onze sollicitanten.


Over DHD

Wij zijn DHD. Een team van gedreven experts die dagelijks in verbinding staan met alle ziekenhuizen en umc’s. Daarnaast ontzorgen we steeds meer andere instellingen binnen de medisch-specialistische zorg. Wat ons verbindt: data. Medische en financiële patiëntendata die zorgprofessionals en ziekenhuizen waardevolle informatie opleveren voor het verbeteren van de zorg. Kijk voor meer informatie op www.dhd.nl/over-ons.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.