Coördinator IT Infra (32-36 uur)

Jeuken jouw handen om aan de slag te gaan met de infrastructuur van een van de grootste zorgdatabanken van Nederland? Geeft het aansturen van een team met maatschappelijk betrokken IT’er jou positieve energie? Kom werken bij DHD!

De functie

WEB_sRGB_20200925_DHD_B2A9104.jpg

Als coördinator IT Infra werk je als meewerkend voorman samen met het team van system engineers. Samen zorgen jullie dat de infrastructuur van DHD op niveau gehouden wordt en leveren jullie support. Dit houdt in dat ons Azure-platform optimaal wordt ingericht en meegroeit met de ontwikkelingen van DHD. Dit platform vormt de technische basis voor de informatieproducten die door de Nederlandse ziekenhuizen worden gebruikt. Security is hierbij absolute topprioriteit. Daarnaast werk je samen met de andere teams van IT&O (BI en Web development) aan de ontwikkeling en doorvertaling van de IT-visie. 

Vanuit jouw rol stuur je de overige teamleden van team Infra & Support aan. Je bent verantwoordelijk voor de verdeling en doorloop van de werkzaamheden en stuurt bij waar nodig. Je werkt actief mee aan het verbeteren van de werkprocessen en -methoden vanuit het oogpunt van ‘continu verbeteren’ en ziet toe op naleving hiervan. Daarnaast bewaak je samen met de teammanager de planning en het budget.

Jij hebt eigenaarschap over de oplevering van de (deel)producten en (interne) projecten waar het Infra-team aan werkt. Je maakt projectplanningen en stemt de werkzaamheden af met de stakeholders en leveranciers. Eventuele problemen zie jij als kans om met nieuwe oplossingen te komen. Ontwikkelingen in de markt op jouw werkgebied volg je op de voet en je deelt jouw visie hierop binnen IT&O.


Functie-eisen

Je bent communicatief sterk en in staat om het overzicht over de ontwikkelingen binnen de afdeling te bewaken. Ook structureer je de werkzaamheden van het team en draag je je steentje bij als meewerkend voorman. 

Daarnaast beschik je over:

 • Wo- of hbo-diploma Informatica, Bedrijfsinformatietechnologie of een vergelijkbare opleiding
 • Minimaal twee jaar werkervaring als IT-coördinator of een soortgelijke functie
 • Ervaring met projectleiding/projectmatig werken
 • Ervaring met Azure Cloud, Office365 en Powershell
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis van Azure DevOps, Azure B2C en ervaring met werken in sprints zijn een sterke pre


Wij bieden

DHD biedt een uitdagende werkomgeving waar hard werken en plezier samengaan. Er zijn veel kansen om te leren en te groeien en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Openheid en collegialiteit staan bij DHD hoog in het vaandel. Veilig omgaan met vertrouwelijke gegevens is een absolute noodzaak. Daarnaast bevindt ons kantoor zich vlakbij de mooie binnenstad van Utrecht.

Verder kun je rekenen op:

 • Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling.
 • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 3.850 en € 5.500 euro bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring. 
 • De mogelijkheid om zowel vanuit huis als op kantoor te werken.
 • 8,33% vakantiebijslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van in het afgelopen kalenderjaar verdiende salaris.
 • 144 uur vakantie en 57 uur levensfasebudget (bij een 36-urige werkweek).
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.

De functie is voor 32-36 uur per week en de werktijden zijn in onderling overleg flexibel in te delen. Solliciteren en meer informatie

Wil je bijdragen aan verbeterprojecten in de (ziekenhuis)zorg? Solliciteer dan nu via de groene button in het linkermenu!

De procedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken. Daarna volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Als onderdeel van het sollicitatieproces zullen wij openbare bronnen als sociale media raadplegen en referenties bij je opvragen. Daarnaast is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van je sollicitatie. Neem voor meer informatie over de functie contact op met teammanager Jochem Broekhuizen: 030 273 95 21.

In onze privacyverklaring voor sollicitanten kun je lezen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van onze sollicitanten.


Over DHD

Wij zijn DHD. Een team van gedreven experts die dagelijks in verbinding staan met alle ziekenhuizen en umc’s. Daarnaast ontzorgen we steeds meer andere instellingen binnen de medisch-specialistische zorg. Wat ons verbindt: data. Medische en financiële patiëntendata die zorgprofessionals en ziekenhuizen waardevolle informatie opleveren voor het verbeteren van de zorg.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.