Ervaren back-end developer (32-36 uur)

Bijdragen aan de dynamische informatievoorziening van de Nederlandse ziekenhuiszorg. Nauw samenwerken in een jong team met gedreven developers. Bestaande applicaties vernieuwen en nieuwe architectuur uitdenken. Word jij hier enthousiast van? Lees dan snel verder!

De functie

Als backend developer ga je aan de slag met de vernieuwing van applicaties op basis van zorgdata. Onze klanten, de Nederlandse ziekenhuizen, gebruiken deze producten om de zorg te analyseren en met elkaar te vertegelijken. Jij neemt daarbij met al je ervaring de lead in het verder uitdenken en structureren van nieuwe architectuur.

Jij en de andere developers bouwen bij de herinrichting van bestaande applicaties en de ontwikkeling van nieuwe producten verder op deze architectuur. Een belangrijk aandachtspunt hierbij is informatiebeveiliging; als verwerker van ziekenhuisdata is het topprioriteit om aan de juiste beveiligingseisen te voldoen.

Je maakt onderdeel uit van het team web development: een jong, hecht team dat samen met jou uit vier personen bestaat. Jullie werken zelfstandig, maar helpen elkaar ook graag een handje. Iedere twee weken organiseert het team zogenaamde knowledge sharing sessions om van elkaar te leren en de kwaliteit van de software te waarborgen. Verder worden successen altijd gevierd en worden er regelmatig spelletjes gespeeld.


Functie-eisen

Jij beschikt over de vaardigheden om binnen verschillende projecten een leidende rol te spelen. Je schrikt er dan ook niet van terug om het voortouw te nemen. Proactief, communicatief vaardig en een echte team player zijn steekwoorden die op jou van toepassing zijn. 

Verder herken je je in het volgende:

 • Je beschikt over een hbo/wo-werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 3 jaar professionele werkervaring als backend developer.
 • Je bent een specialist in .NET (Core) en hebt ruime ervaring met SQL.
 • Verder heb je bij voorkeur ervaring met Azure Cloud en Azure DevOps.
 • Kennis van Vue.js en Typescript is een pre, maar geen vereiste.


Wij bieden

DHD is een moderne werkgever waar hard werken en plezier samengaan. Onze hedendaagse werkomgeving sluit goed aan bij de informele cultuur waar de lijnen kort zijn en je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Openheid en collegialiteit staan bij DHD hoog in het vaandel. Veilig omgaan met vertrouwelijke gegevens is een absolute noodzaak.

Daarbij kun je rekenen op:

 • Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling.
 • De mogelijkheid om zowel vanuit huis als op kantoor te werken (hybride werken).
 • Een aanstelling voor een jaar.
 • Salaris tussen 3.322 en 4.798 euro bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • 8,33% vakantiebijslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van in het afgelopen kalenderjaar verdiende salaris.
 • 144 uur vakantie en 57 uur levensfasebudget (bij een 36-urige werkweek).
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.
 • De functie is voor 32-36 uur per week en de werktijden zijn in onderling overleg flexibel in te delen.


Solliciteren en meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en herken jij je in het bovenstaande? Solliciteer dan nu! Stuur jouw CV en korte motivatie naar Judith Flink: hr@dhd.nl. Vermeld als onderwerp ‘Vacature ervaren backend developer’. 

Als onderdeel van het sollicitatieproces zullen wij referenties bij je opvragen. Daarnaast is bij indiensttreding het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De procedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken. Daarna volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek.

Als onderdeel van het sollicitatieproces zullen wij openbare bronnen als sociale media raadplegen en referenties bij je opvragen. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Bart Hettema, teammanager web development. Telefoon: 030 273 95 21. 

In onze privacyverklaring voor sollicitanten kun je lezen hoe wij omgaan met je persoonsgegevens.


Over DHD

DHD verzamelt, beheert en verwerkt data van ziekenhuizen en beheert standaarden voor de registratie ervan. Ziekenhuizen krijgen de data terug in de vorm van informatie die kan worden gebruikt voor het maken van onderbouwde keuzes op het gebied van kwaliteit van zorg en bedrijfsvoering. DHD is opgericht door de NVZ en NFU. Kijk voor meer informatie op www.dhd.nl.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.