Lead front-end developer (32-36 uur)

​Ben jij een ontzettend goede front-end developer die ook nog eens communicatief sterk is? Dan zouden we jou graag toevoegen aan ons team van web developers! Samen gaan jullie aan de slag met het ontwikkelen en onderhouden van applicaties voor de ziekenhuiszorg, waarbij je gebruikmaakt van moderne platformen en tools. Op die manier draag je vanuit jouw kracht een steentje bij aan het verbeteren/ondersteunen van de zorg.

De functie

WEBsRGB_20190926_DHD_317v2_uitsnede.jpgAls front-end developer bij DHD ontwikkel en beheer je tools en portalen waarmee je zowel externe gebruikers als collega’s ondersteunt. Voorbeelden hiervan zijn portalen voor het aanleveren van (ziekenhuis)data en het beheren van medische registratiestandaarden. Ook ga je aan de slag met het ontwikkelen van tools ter ondersteuning van beheerprocessen, zoals het aanvragen en monitoren van gebruikersrechten voor onze producten.

Dit doe je uiteraard niet alleen. Samen met onder andere de producteigenaren zorg je ervoor dat de gewenste functionaliteit wordt gerealiseerd. Hierbij heb je een scherp oog voor informatiebeveiliging en het efficiënt kunnen onderhouden van de tools.

Als lead front-end developer ben je onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van de DHD front-end component library. Je neemt het voortouw in het doorvoeren van de nieuwe huisstijl in onze informatieproducten en bouwt mee aan de migratie van huidige producten naar een nieuwe architectuur. Daarnaast deel je graag je kennis met het team en ben je altijd bereid om je teamleden te helpen en te ondersteunen.


Functie-eisen

Je beschikt dan ook over een gestructureerde persoonlijkheid. Je behoudt overzicht in je werkzaamheden en bent helder in je communicatie naar collega’s binnen en buiten IT. Dit verlang je andersom ook van je collega’s; je stuurt op voldoende uitgewerkte wensen en eisen voor de tools en bijbehorende testcases.

Bovendien ben je een echte teamspeler. Je stapt makkelijk op collega’s af als zaken niet helder zijn. En vindt het leuk om een (online) spelletje te spelen tijdens onze supergezellige spelletjesavonden.

Verder herken je je in de volgende functie-eisen:

 • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van Informatica op minimaal hbo-niveau en minimaal 5 jaar ervaring met web development en het ontsluiten/presenteren van data in een zakelijke omgeving.
 • Naast een goede, brede kennis van front-end development/UI/UX ben je in het bijzonder handig met Vue.js, Typescript en JavaScipt.
 • Bovendien heb je technische kennis van HTML5, CSS3, GIT en npm.
 • .NET Core (C#), Azure DevOps en Microsoft SQL kennis is een pré.
 • Je hebt ervaring met technische ondersteuning van functioneel beheerders en producteigenaren.
 • Goed structureren, testen en rekening houden met security/privacy/OWASP is vanzelfsprekend voor je.


Wij bieden

DHD is een moderne werkgever waar hard werken en plezier samengaan. Onze hedendaagse werkomgeving sluit goed aan bij de informele cultuur waar de lijnen kort zijn en je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Openheid en collegialiteit staan bij DHD hoog in het vaandel. Veilig omgaan met vertrouwelijke gegevens is een absolute noodzaak.

Verder kun je rekenen op:

 • Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling.
 • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 2.882 en € 4.277 bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • 8,33% vakantiebijslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van in het afgelopen kalenderjaar verdiende salaris.
 • 144 uur vakantie en 57 uur levensfasebudget (bij een 36-urige werkweek).
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.

De functie is voor 32-36 uur per week en de werktijden zijn in onderling overleg flexibel in te delen.


Solliciteren en meer informatie

Wil je bijdragen aan verbeteringsprojecten in de (ziekenhuis)zorg? Solliciteer dan nu! Stuur jouw CV en korte motivatie voor 10 februari 2021 naar Judith Flink: hr@dhd.nl. Vermeld als onderwerp ‘Vacature lead front-end developer’.

De procedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken. Daarna volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Als onderdeel van het sollicitatieproces zullen wij openbare bronnen als sociale media raadplegen en referenties bij je opvragen. Daarnaast is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van je sollicitatie. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Kees de Waard, teammanager IT&Ontwikkeling: 030 799 61 65.

In onze privacyverklaring voor sollicitanten kun je lezen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van onze sollicitanten.


Over DHD

DHD verzamelt, beheert en verwerkt data van ziekenhuizen en beheert standaarden voor de registratie ervan. Ziekenhuizen krijgen de data terug in de vorm van informatie die kan worden gebruikt voor het maken van onderbouwde keuzes op het gebied van kwaliteit van zorg en bedrijfsvoering. DHD is opgericht door de NVZ en NFU. Kijk voor meer informatie op www.dhd.nl.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.