Office manager (32-36 uur)

DHD is op zoek naar een office manager die het ook leuk vindt om aan de slag te gaan met secretariële werkzaamheden. Ben jij een echte aanpakker en hou je van gestructureerd werken? Is geen overvolle agenda jou te gek? Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie

Als office manager bied je ondersteuning op secretarieel en organisatorisch vlak aan het Management Team (MT) van DHD. Daarnaast draag je zorg voor een prettige kantooromgeving en vind je het fijn om iedereen zich thuis te laten voelen. Je bent de spin in het web op ons kantoor. 

Je ondersteunt de organisatie op vier gebieden: secretarieel, office management, facilitair en HR. Als office manager beheer je voor een substantieel deel de agenda en e-mail van de directeur. Je distribueert de post en notuleert tijdens MT-vergaderingen. Ook maak en wijzig je afspraken voor het MT.

In deze rol schakel je regelmatig met onze Servicedesk. Denk bijvoorbeeld aan de verwerking van offertes en overeenkomsten, maar ook het overnemen van een deel van elkaars taken bij drukte of afwezigheid. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor facilitaire zaken, zoals het bestellen van kantoormeubilair, het facilitair budget, de jaarlijkse conceptbegroting en het organiseren en begeleiden van eventuele interne verhuizingen.

Daarnaast ga je op het gebied van office management onder meer aan de slag met het bestellen van kantoorartikelen, de planning van de vergaderzalen en het (mede-)organiseren van klanten- en/of personeelsevenementen. Tot slot heb je ook een aantal HR-gerelateerde taken. Zo assisteer je bij het onboarden en offboarden van medewerkers en zorg je dat alle medewerkers hun gewerkte uren administreren.


Functie-eisen

Jij weet hoe je iets voor elkaar moet krijgen en bent een kei in organiseren. Je toont graag initiatief en houdt van dynamiek en afwisseling. Het is belangrijk dat je accuraat werkt en een proactieve instelling hebt. Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal 5 jaar werkervaring als office manager, directiesecretaresse, directieassistente of managementassistent (of soortgelijk)
 • Mbo+/hbo werk- en denkniveau
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk 
 • Ervaring met Powerpoint, Excel, Word, Teams


Wij bieden

DHD biedt een uitdagende werkomgeving waar hard werken en plezier samengaan. Er zijn veel kansen om te leren en te groeien en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Openheid en collegialiteit staan bij DHD hoog in het vaandel. Veilig omgaan met vertrouwelijke gegevens is een absolute noodzaak. Daarnaast bevindt ons kantoor zich vlakbij de mooie binnenstad van Utrecht.

Verder kun je rekenen op: 

 • Een prettige en collegiale werksfeer
 • Vrijheid en flexibiliteit; de mogelijkheid om zowel vanuit huis als op kantoor te werken
 • Regelmatig een bedrijfs- of teamuitje
 • Gezellige activiteiten zoals een spelletjesavond of een potje tennis
 • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd
 • Salaris tussen € 2.759 en € 4.000 bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring
 • 8,33% vakantiebijslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van in het afgelopen kalenderjaar verdiende salaris
 • 144 uur vakantie en 57 uur levensfasebudget (bij een 36-urige werkweek)
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen

De functie is voor 32-36 uur per week en de werktijden zijn in onderling overleg flexibel in te delen.


Solliciteren en meer informatie

Wil jij je horizon verbreden en herken je jezelf in dit profiel? Kom dan kennismaken en solliciteer dan nu via de groene button in het linkermenu! Bij indiensttreding is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

De procedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken. Daarna volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Als onderdeel van het sollicitatieproces zullen wij openbare bronnen als sociale media raadplegen en referenties bij je opvragen. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Klaas-Wouter Geleynse, teammanager Bedrijfsvoering. Telefoon: 030 273 95 21. 

In onze privacyverklaring voor sollicitanten kun je lezen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van onze sollicitanten.


Over DHD

Wij zijn DHD. Een team van gedreven experts die dagelijks in verbinding staan met alle ziekenhuizen en umc’s. Daarnaast ontzorgen we steeds meer andere instellingen binnen de medisch-specialistische zorg. Wat ons verbindt: data. Medische en financiële patiëntendata die zorgprofessionals en ziekenhuizen waardevolle informatie opleveren voor het verbeteren van de zorg. Kijk voor meer informatie op deze pagina.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.