Projectleider Informatieproducten (32-36 uur)

​Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider met affiniteit voor de zorg én data! Jij kent het verhaal achter de cijfers en bent in staat dit goed over te brengen. Of het nu projecten op financieel of medisch gebied zijn; jij leidt ze in goede banen.

De functie

Als projectleider bij DHD stel je projectplannen op, stuur je het projectteam aan op resultaat, rapporteer je over de voortgang en ben je verantwoordelijk voor het proces en de inhoud. Je zorgt dat de producten op tijd en naar wens van de klant worden opgeleverd. Daarnaast lever je waar nodig een inhoudelijke bijdrage, bijvoorbeeld door rapporten te schrijven, specificaties uit te werken of data te analyseren. Je stemt af met de ziekenhuizen en stuurgroepen en weet de behoefte van klanten te vertalen naar informatieproducten.

Je werkt vanuit het team Informatieproducten. Met onze producten kunnen ziekenhuizen hun prestaties onderling vergelijken en krijgen zij meer inzicht in de verleende zorg. Het team voert de inhoudelijke ontwikkeling van de producten uit, analyseert de data en stemt de producten af op de wensen van gebruikers. Daarnaast maak je analyses en rapportages voor de ziekenhuizen en hun brancheorganisaties, waarbij je nauw samenwerkt met collega's van andere teams binnen DHD.

 

Wij vragen

 • Je beschikt over een relevant wo-diploma. Bij voorkeur heb je een (bèta)opleiding zoals Econometrie, (Medische) Informatiekunde, Informatica, Economie of Bedrijfskunde gevolgd.
 • Je hebt ervaring met projectmanagement en aansturing van projectteams.
 • Je bent in staat om de hoofdlijnen te bewaken en hebt oog voor detail.
 • Je weet de behoeften van de klant in kaart te brengen en deze te vertalen naar informatieproducten.
 • Je bent in staat om het verhaal achter de cijfers te vertellen en hebt kennis van data-analyse en/of -development.
 • Bij voorkeur heb je kennis van organisatie en financiering van de tweedelijns gezondheidszorg en/of medische kennis.


Wij bieden

DHD is een moderne werkgever waar hard werken en plezier samengaan. Onze werkomgeving sluit goed aan bij de informele cultuur waar de lijnen kort zijn en je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Openheid en collegialiteit staan bij DHD hoog in het vaandel. Veilig omgaan met vertrouwelijke gegevens is een absolute noodzaak.

Ook bieden wij:

 • Een aanstelling voor een jaar
 • Fulltime salaris tussen € 3.225 en € 4.682 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (Cao Ziekenhuizen), afhankelijk van kennis en ervaring
 • 8,33% vakantiebijslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van in het afgelopen kalenderjaar verdiende salaris
 • 144 uur vakantie en 57 uur levensfasebudget (bij een 36-urige werkweek)
 • Reiskostenvergoeding
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform Cao Ziekenhuizen

De functie is voor 32-36 uur per week en de werktijden zijn in onderling overleg flexibel in te delen.


Solliciteren en meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en herken jij je in het bovenstaande? Solliciteer dan nu!

Stuur jouw CV en korte motivatie naar Alike van Berkum (hr@dhd.nl). Vermeld als onderwerp 'Vacature projectleider informatieproducten'.

De procedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken. Daarna volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Als onderdeel van het sollicitatieproces raadplegen wij openbare bronnen als sociale media en vragen we referenties bij je op. Daarnaast is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van je sollicitatie. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Harm Nico Plomp, teammanager Informatieproducten via 030 799 61 65.

In onze privacyverklaring voor sollicitanten kun je lezen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van onze sollicitanten.


Over DHD

DHD verzamelt, beheert en bewerkt data van ziekenhuizen en beheert standaarden voor de registratie ervan. Ziekenhuizen krijgen de data terug in de vorm van informatie die kan worden gebruikt voor het maken van onderbouwde keuzes op het gebied van kwaliteit van zorg en bedrijfsvoering. We beschikken over een database van meer dan 1,3 miljard medische verrichtingen. DHD is opgericht door de NVZ en NFU. Kijk voor meer informatie op www.dhd.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.