Werken bij

DHD bestaat uit een open en sympathiek team van hoogopgeleide mensen die gericht zijn op kwaliteit en innovatie. De sfeer is informeel; ieders deur staat open en successen worden gevierd. Heb je interesse om bij ons te werken of stage te lopen? Kijk dan of wij vacatures beschikbaar hebben en mail ons jouw motivatie en CV. Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie via dit formulier. Lees hier onze privacyverklaring voor sollicitanten.

Team Dataverzameling

Projectleider Datahub medisch-specialistische zorg

Ben jij sterk in het opzetten van een community die bestaat uit kennisexperts van de Nederlandse ziekenhuizen? Pak jij overtuigend de regie bij de doorontwikkeling van de Datahub voor kwaliteitsregistraties? Dan spreken wij je graag over de functie Projectleider Datahub bij DHD!

Functioneel beheerder Datahub 

Word jij de nieuwe functioneel beheerder van de Datahub? In deze functie speel je een belangrijke rol bij de implementatie van kwaliteitsregistraties in de ziekenhuizen.


Data Specialist

Heb jij affiniteit met zorg én data en wil jij een maatschappelijke relevante bijdrage leveren aan de gezondheidszorg? Bekijk dan onze vacature voor een dataspecialist.

Data Lead

Werken bij een organisatie van en voor de ziekenhuizen met de grootste verzameling ziekenhuisdata van Nederland? Wij verwelkomen jou graag als data lead!


Team Inzicht & Innovatie

Consultant informatieprojecten

​Heb jij een oog voor het spotten van nieuwe marktkansen en wil je in gesprek met onze klanten over het inzetten van bestaande en nieuw te ontwikkelen informatieproducten? Dan is de functie van Consultant informatieprojecten echt iets voor jou!


Data Scientist

Op basis van data direct waarde toevoegen aan verbetering van de medisch-specialistische zorg? Als dat een uitdaging is waar jij wel raad mee weet, klik dan hier voor de functie van data scientistProjectleider informatieproducten

​​​Wil jij bijdragen aan de dynamische informatievoorziening van de zorg in Nederland? Met onze klanten in gesprek over doorontwikkeling van informatieproducten? En daarbij je medische kennis combineren met je leiderschapskwaliteiten? Lees dan snel verder.

 

Shared Service Center Data Governance

Jurist kwaliteitsregistraties - medisch specialistische zorg

​Ben jij een jurist die van pionieren houdt, strategisch sterk is en goed om kan gaan met verschillende belangen? Misschien wordt dit dan wel jouw nieuwe uitdaging.

Servicedesk

Klantadviseur

​Wil jij het aanspreekpunt zijn voor de ongeveer 75 Nederlandse ziekenhuizen die wij bedienen? Als klantadviseur op de Servicedesk ondersteun je onze klanten dagelijks bij vraagstukken over onze inhoudelijke thema’s. Het verbeteren van de klantervaring is iets waar jij je elke dag voor inzet.


Team Registratiestandaarden

Implementatieconsultant

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de data-infrastructuur in de Nederlandse ziekenhuizen? En zie jij het als jouw uitdaging om de epd-systemen gebruiksvriendelijker te maken voor medisch specialisten? Solliciteer dan voor de functie implementatieconsultant!

WEBsRGB_20190926_DHD_426V2.jpg

Open sollicitatie

Staat jouw vacature hier niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie! Vul hiervoor dit formulier in.

Alvast zien wie jouw nieuwe collega's worden? Ontmoet ze hier


Werk jij straks op loopafstand van de binnenstad van Utrecht?Werbung: pureblack.de