Werken bij

DHD bestaat uit een open en sympathiek team van hoogopgeleide mensen die gericht zijn op kwaliteit en innovatie. De sfeer is informeel; ieders deur staat open en successen worden gevierd. Heb je interesse om bij ons te werken of stage te lopen? Kijk dan of wij vacatures beschikbaar hebben en mail ons jouw motivatie en CV. Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar hr@dhd.nl. Lees hier onze privacyverklaring voor sollicitanten.

Ervaren backend developer

In een jong team met gedreven developers aan de slag met de (door)ontwikkeling van applicaties voor de Nederlandse ziekenhuiszorg? Bekijk snel onze vacature voor een ervaren backend developer!


Consultant/projectleider informatieproducten

Bijdragen aan de dynamische informatievoorziening van de zorg in Nederland? Combineer je leiderschapskwaliteiten met je medische kennis en word onze nieuwe consultant/projectleider informatieproducten!


Teammanager Shared Service Center Datagovernance / secretaris Datagovernancecommissie

We zoeken een teammanager SSC/secretaris DGC die een wezenlijke bijdrage aan het verbeteren van dataprocessen in de zorg op landelijk niveau. Bekijk snel de vacature voor deze uitdagende functie!Alvast zien wie jouw nieuwe collega's worden? Ontmoet ze hier


Werk jij straks op loopafstand van de binnenstad van Utrecht?


Werbung: pureblack.de