Werken bij

DHD bestaat uit een open en sympathiek team van hoogopgeleide mensen die gericht zijn op kwaliteit en innovatie. De sfeer is informeel; ieders deur staat open en successen worden gevierd. Heb je interesse om bij ons te werken of stage te lopen? Kijk dan of wij vacatures beschikbaar hebben en mail ons jouw motivatie en CV. Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie via dit formulier. Lees hier onze privacyverklaring voor sollicitanten.

Team Registratiestandaarden

Implementatieconsultant

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de data-infrastructuur in de Nederlandse ziekenhuizen? En zie jij het als jouw uitdaging om de epd-systemen gebruiksvriendelijker te maken voor medisch specialisten? Solliciteer dan voor de functie implementatieconsultant!


Team IT&O

IT operations manager

Wil jij de infrastructuur beheren waar alle zorgdata van Nederland samenkomen? Kom werken bij DHD als IT operations manager!


BI-developer

Jeuken jouw handen om aan de slag te gaan met een van de grootste zorgdatabanken van Nederland? Solliciteer en wie weet ontwikkel jij binnenkort als BI-developer informatieproducten voor alle Nederlandse ziekenhuizen! 


Team Inzicht & Innovatie

Projectleider informatieproducten

​​Bijdragen aan de dynamische informatievoorziening van de zorg in Nederland. Aan de slag met de grootste databank van ziekenhuiszorg in Nederland. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder. 


Adviseur/informatieanalist kwaliteit en indicatoren

​Voor het team Inzicht & Innovatie zoeken wij een adviseur/informatieanalist met visie op kwaliteit van zorg en de indicatoren die hier inzicht in geven.


Team Dataverzameling

Projectleider dataprojecten

Heb jij affiniteit met zorg én data en wil jij een maatschappelijke relevante bijdrage leveren aan de gezondheidszorg? Bekijk dan onze vacature voor een projectleider dataprojecten!


Informatieanalist

Als informatieanalist een belangrijke rol spelen in het opzetten en doorontwikkelen van datamodellen, lijkt jou dat wat? Solliciteer dan nu!


Consultant dataprojecten

Werken bij een organisatie van en voor de ziekenhuizen met de grootste verzameling ziekenhuisdata van Nederland? Wij verwelkomen jou graag als consultant dataprojecten!

WEBsRGB_20190926_DHD_426V2.jpg

Data-analist

Wil jij leren en jezelf als data-analist ontwikkelen op het gebied van informatie en data analyse en werken bij een maatschappelijk relevante organisatie? Dan maken we graag kennis met je!Servicedesk

Klantadviseur

Wil jij het aanspreekpunt zijn voor de ongeveer 75 Nederlandse ziekenhuizen die wij bedienen? Word dan klantadviseur bij DHD!


Open sollicitatie

Staat jouw vacature hier niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie! Vul hiervoor dit formulier in.

Alvast zien wie jouw nieuwe collega's worden? Ontmoet ze hier


Werk jij straks op loopafstand van de binnenstad van Utrecht?

Werbung: pureblack.de