Werken bij

DHD bestaat uit een open en sympathiek team van hoogopgeleide mensen die gericht zijn op kwaliteit en innovatie. De sfeer is informeel; ieders deur staat open en successen worden gevierd. Heb je interesse om bij ons te werken of stage te lopen? Kijk dan of wij vacatures beschikbaar hebben en mail ons jouw motivatie en CV. Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie via dit formulier. Lees hier onze privacyverklaring voor sollicitanten.

Office manager

Word jij de spin in het web op ons kantoor? Als office manager ondersteun je het MT op secretarieel en organisatorisch vlak en zorg je voor een prettige kantoorervaring.


Data engineer

Wil jij een belangrijke rol spelen in het verzamelen en valideren van ziekenhuisdata vanuit een ambitieuze en informele organisatie? Lees dan verder!


Managementassistent

Ben jij een echte aanpakker en houd je van gestructureerd werken? Is geen overvolle agenda jou te gek? Dan zijn we op zoek naar jou als managementassistent!


Communicatieadviseur

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige professional die vlot schakelt tussen marketing/communicatiestrategieën en deze vol enthousiasme uitvoert!


Coördinator IT Infra

Ben je een ambitieuze en maatschappelijk betrokken IT’er die klaar is voor de volgende stap in zijn of haar carrière? Kom werken bij DHD als coördinator IT Infra!


BI-developer

Jeuken jouw handen om aan de slag te gaan met een van de grootste zorgdatabanken van Nederland? Solliciteer en wie weet ontwikkel jij binnenkort als BI-developer informatieproducten voor alle Nederlandse ziekenhuizen!


Programmamanager dataprojecten

Een geboren netwerker die ideeën moeiteloos omzet naar beleid: herken jij je hierin? Bekijk dan snel onze vacature programmamanager dataprojecten!


Open sollicitatie

Staat jouw vacature hier niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie! Vul hiervoor dit formulier in.


Alvast zien wie jouw nieuwe collega's worden? Ontmoet ze hier


Werk jij straks op loopafstand van de binnenstad van Utrecht?
Werbung: pureblack.de