Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Back end webdeveloper met Cloud expertise

Wil jij bijdragen aan de dynamische informatievoorziening van de Nederlandse ziekenhuiszorg? Werk je graag nauw samen in een professioneel- en vooruitstrevend team met gedreven webdevelopers? Wil jij blijven leren en jezelf verder ontwikkelen op het gebied van Cloud applicaties en architectuur? Lees dan snel verder!

De functie

Als back end webdeveloper ga je aan de slag met de vernieuwing van ons applicatieportfolio. Onze klanten, de Nederlandse ziekenhuizen, gebruiken deze producten om de zorg te analyseren- en te vergelijken. Je werkt daarbij aan de doorontwikkeling en verbetering van het productportfolio van DHD om zo de medisch-specialistische zorg in Nederland bij te staan.

Samen met onze andere developers bepaal- en realiseer je hoe onze applicaties het best kunnen aansluiten op Azure service en draag je bij aan de backend ontwikkelingen van onze applicaties. Je hebt kennis van de meest gebruikte services in Azure en blijft up-to-date met de laatste Azure ontwikkelingen. Een belangrijk aandachtspunt hierbij is informatiebeveiliging; als verwerker van ziekenhuisdata is het voor ons topprioriteit om aan de juiste beveiligingseisen te voldoen.

Je maakt onderdeel uit van het team webdevelopment: een bekwaam, ambitieus en vooruitstrevend team dat samen met jou uit zeven personen bestaat. Jullie werken zelfstandig, maar helpen elkaar ook graag een handje. Iedere twee weken organiseert het team kennissessies om van elkaar te leren en om de kwaliteit van de software te waarborgen. Verder worden successen altijd gevierd en worden er op kantoor regelmatig spelletjesavonden georganiseerd.

Wij zoeken

Jij beschikt over de juiste technische kennis en bent oplossingsgericht. Daarnaast schrik je er niet van terug om zo nu en dan het voortouw te nemen. Proactief, communicatief vaardig en een echte teamplayer zijn steekwoorden die op jou van toepassing zijn.

Verder herken je je in het volgende:

 • Werk- en denkniveau op hbo/wo-niveau
 • Minimaal 3 jaar professionele werkervaring als backend developer of cloud engineer
 • Basisbegrip van Azure-services buiten DevOps, zoals Azure App Services, Azure Functions, Azure Storage, EntraID & V-net integration om webapplicaties effectief te implementeren en beheren
 • Ervaring met Bicep en infra-as-code in general
 • Kennis van .NET (Core) en ervaring met SQL
 • Ben je in bezit van het AZ-204 en/of AZ-400 certificaat? Dat is een pre.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

DHD biedt je een functie voor 32-36 uur per week in een uitdagende werkomgeving waar hard werken en plezier samengaan. Er zijn veel kansen om te leren en te groeien en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Openheid en collegialiteit staan bij DHD hoog in het vaandel. Veilig omgaan met vertrouwelijke gegevens is een absolute noodzaak.

Verder kun je rekenen op:

 • Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling
 • Hybride werken: je werkt deels vanuit huis en gedeeltelijk op kantoor
 • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd
 • Werktijden in onderling overleg flexibel in te delen
 • Salaris tussen € 4200 en € 5300 bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring
 • 8,33% vakantiebijslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van het in het afgelopen kalenderjaar verdiende salaris
 • Pensioenregeling
 • Thuiswerkvergoeding en telefoonvergoeding
 • Reiskostenvergoeding en/of een NS Businesscard
 • 144 uur vakantie en 57 uur levensfasebudget (bij een 36-urige werkweek)
 • De mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
 • Laptop en bijhorende apparatuur in bruikleen
 • Een fijn team van collega’s en gezamenlijke activiteiten, zoals een bedrijfsuitje, spelletjesavond of tennistoernooi
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform Cao Ziekenhuizen

Meer informatie

De procedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken. Daarna volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Als onderdeel van het sollicitatieproces zullen wij openbare bronnen als sociale media raadplegen en referenties bij je opvragen. Bij indiensttreding is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Jochem Broekhuizen, teammanager IT&Ontwikkeling via 030 273 95 21 of mail naar werkenbij@dhd.nl.

In onze privacyverklaring voor sollicitanten kun je lezen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van onze sollicitanten.

Solliciteer

Wil jij je horizon verbreden en herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan nu via de blauwe button!

Solliciteer

Over DHD

Wij zijn DHD. Een team van gedreven experts die dagelijks in verbinding staan met alle ziekenhuizen en umc’s. Daarnaast ontzorgen we steeds meer andere instellingen binnen de medisch-specialistische zorg. Wat ons verbindt: data. Medische- en financiële patiëntendata die zorgprofessionals en ziekenhuizen waardevolle informatie opleveren voor het verbeteren van de zorg. Ons kantoor bevindt zich vlakbij de binnenstad van Utrecht. Klik hier voor meer informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Aanhef (Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
Sleep bestand(en) hierheen of klik op het vak om ze te uploaden
  (Optioneel)