Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Full stack webdeveloper

Wil jij bijdragen aan de dynamische informatievoorziening van de Nederlandse ziekenhuiszorg? Vind je het leuk om nauw samen te werken in een professioneel en vooruitstrevend team met gedreven developers? Wil jij blijven leren en jezelf verder ontwikkelen op verschillende technologieën en gebieden? Wij zoeken frontend-experts met kennis van backend-technieken.

De functie

Als full stack webdeveloper ga je aan de slag met de vernieuwing van applicaties op basis van zorgdata. Onze klanten, de Nederlandse ziekenhuizen, gebruiken deze producten om de zorg te analyseren en met elkaar te vergelijken. Jij werkt daarbij aan de doorontwikkeling en verbetering van het productportfolio van DHD om zo de medisch specialistische zorg in Nederland te helpen.

Samen met de andere developers bouw je bij de herinrichting van bestaande applicaties en de ontwikkeling van nieuwe producten verder op een moderne cloud architectuur. Je gaat werken met .NET, SQL, Vue.js, Typescript en de volledige Microsoft stack. Wanneer je je verder wilt ontwikkelen in een van deze technologieën dan is daar de ruimte voor. Een belangrijk aandachtspunt hierbij is informatiebeveiliging; als verwerker van ziekenhuisdata is het topprioriteit om aan de juiste beveiligingseisen te voldoen.

Je maakt onderdeel uit van het team web development: een professioneel, ambitieus en vooruitstrevend Scrumteam dat samen met jou uit zes personen bestaat. Jullie werken zelfstandig, maar helpen elkaar ook graag een handje. Iedere twee weken organiseert het team zogenaamde knowledge sharing sessions om van elkaar te leren en de kwaliteit van de software te waarborgen. Verder worden successen altijd gevierd en worden er regelmatig spelletjes gespeeld.

Wij zoeken

Jij beschikt over de juiste technische kennis en bent oplossingsgericht, daarnaast schrik je er niet van terug om zo nu en dan het voortouw te nemen. Proactief, communicatief vaardig en een echte team player zijn steekwoorden die op jou van toepassing zijn.

Verder herken je je in het volgende:

 • Werk- en denkniveau op hbo/wo-niveau
 • Minimaal 3 jaar professionele werkervaring als full stack developer
 • Kennis van Vue.js en Typescript
 • Kennis van .NET (Core) en ervaring met SQL is een pre
 • Bij voorkeur ervaring met Azure Cloud en Azure DevOps

Wij bieden

DHD biedt je een functie voor 32-36 uur per week in een uitdagende werkomgeving waar hard werken en plezier samengaan. Er zijn veel kansen om te leren en te groeien en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Openheid en collegialiteit staan daarbij hoog in het vaandel. Veilig omgaan met vertrouwelijke gegevens is een absolute noodzaak.

Verder kun je rekenen op:

 • Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling: DHD hecht waarde aan het je blijven ontwikkelen om zo een nog betere developer te worden
 • Hybride werken: je werkt deels vanuit huis en gedeeltelijk op kantoor
 • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd
 • Werktijden in onderling overleg flexibel in te delen
 • Salaris tussen € 3.400 en € 4.500 bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring
 • 8,33% vakantiebijslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van het, in het afgelopen kalenderjaar, verdiende salaris
 • Pensioenregeling
 • Thuiswerkvergoeding en telefoonvergoeding
 • Reiskostenvergoeding en/of een NS Businesscard
 • 144 uur vakantie en 57 uur levensfasebudget (bij een 36-urige werkweek)
 • De mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
 • Laptop en bijhorende apparatuur in bruikleen
 • Een fijn team van collega’s en gezamenlijke activiteiten, zoals een bedrijfsuitje, spelletjesavond of tennistoernooi
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform Cao Ziekenhuizen

Meer informatie

De procedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken. Daarna volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Als onderdeel van het sollicitatieproces zullen wij openbare bronnen als sociale media raadplegen en referenties bij je opvragen. Bij indiensttreding is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Jochem Broekhuizen, teammanager IT&Ontwikkeling via 030 273 95 21 of mail naar werkenbij@dhd.nl.

In onze privacyverklaring voor sollicitanten kun je lezen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van onze sollicitanten.

Solliciteren

Heb jij interesse in deze functie? Stuur ons je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

Solliciteer nu

Over DHD

Wij zijn DHD. Een team van gedreven experts die dagelijks in verbinding staan met alle ziekenhuizen en umc’s. Daarnaast ontzorgen we steeds meer andere instellingen binnen de medisch-specialistische zorg. Wat ons verbindt: data. Medische en financiële patiëntendata die zorgprofessionals en ziekenhuizen waardevolle informatie opleveren voor het verbeteren van de zorg. Ons kantoor bevindt zich vlakbij de binnenstad van Utrecht. Klik hier voor meer informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Aanhef (Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
Sleep bestand(en) hierheen of klik op het vak om ze te uploaden
  (Optioneel)