Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Lead .NET developer

Wil jij bijdragen aan een dynamische informatievoorziening voor de Nederlandse ziekenhuiszorg? Nauw samenwerken in een jong team met gedreven developers? Bestaande applicaties vernieuwen én nieuwe architectuur uitdenken? Lees dan snel verder!

De functie

Als lead .NET developer ga je samen met het team aan de slag met de vernieuwing van applicaties op basis van zorgdata. Onze klanten, de Nederlandse ziekenhuizen, gebruiken deze producten om de zorg te analyseren en met elkaar te vergelijken. Jij neemt de leiding in het uitdenken en structureren van nieuwe architectuur.

Deze nieuwe architectuur pas je samen met het team toe bij zowel de herinrichting van bestaande applicaties als de ontwikkeling van nieuwe producten. Een belangrijk aandachtspunt hierbij is informatiebeveiliging; als verwerker van ziekenhuisdata is het topprioriteit om aan de juiste beveiligingseisen te voldoen.

Daarnaast moedig je als lead developer het team aan om continu de kwaliteit en werkwijze te blijven verbeteren. Web development is een jong, hecht team dat samen met jou uit vier personen bestaat. Jullie werken zelfstandig, maar helpen elkaar ook graag een handje. Iedere twee weken zijn er knowledge sharing sessions om van elkaar te leren en de kwaliteit van de software te waarborgen. Successen worden gevierd en er worden regelmatig spelletjes gespeeld.

Wij zoeken

Jij beschikt over de vaardigheden om binnen verschillende soorten projecten een leidende rol te spelen. Je neemt dan ook graag het voortouw. Proactief, communicatief vaardig en een echte team player zijn steekwoorden die op jou van toepassing zijn.

Verder herken je je in het volgende:

 • Je beschikt over een werk- en denkniveau op hbo/wo-niveau.
 • Je hebt minimaal 7 jaar professionele werkervaring als backend developer.
 • Je bent een specialist in .NET (Core) en hebt ruime ervaring met SQL.
 • Je bent een expert in de Azure Cloud, je kent de PaaS-diensten en weet wanneer het beste welke dienst kan worden gebruikt.
 • Je kijkt verder dan die ene applicatie waar je mee bezig bent en overziet de impact op het gehele landschap.
 • Je bent bekend met de hedendaagse authenticatietechnieken en weet deze op een juiste manier toe te passen.
 • Verder heb je aantoonbare ervaring met Azure DevOps en YAML Pipelines.
 • Kennis van Vue.js en Typescript is een pre.

Wij bieden

DHD biedt een uitdagende werkomgeving waar hard werken en plezier samengaan. Er zijn veel kansen om te leren en te groeien en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Openheid en collegialiteit staan bij DHD hoog in het vaandel. Veilig omgaan met vertrouwelijke gegevens is een absolute noodzaak. Ons kantoor bevindt zich vlakbij de mooie binnenstad van Utrecht.

Daarbij kun je rekenen op:

 • Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling.
 • Vrijheid en flexibiliteit; de mogelijkheid om zowel deels vanuit huis als op kantoor te werken.
 • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 4.100 en € 5.400 bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • 8,33% vakantiebijslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van in het afgelopen kalenderjaar verdiende salaris.
 • Pensioenregeling.
 • 144 uur vakantie en 57 uur levensfasebudget (bij een 36-urige werkweek).
 • De mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen.
 • Een thuiswerkvergoeding en telefoonvergoeding.
 • Reiskostenvergoeding en/of NS Businesscard.
 • Laptop en bijhorende apparatuur in bruikleen.
 • Een fijn team van collega’s en gezamenlijke activiteiten, zoals bedrijfsuitjes, spelletjesavonden en tennistoernooien.
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform Cao Ziekenhuizen.

De functie is voor 32-36 uur per week en de werktijden zijn in onderling overleg flexibel in te delen.

Meer informatie

De procedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken. Daarna volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Als onderdeel van het sollicitatieproces zullen wij openbare bronnen als sociale media raadplegen en referenties bij je opvragen. Bij indiensttreding is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Jochem Broekhuizen, manager IT & Ontwikkeling via 030 273 95 21 of mail naar werkenbij@dhd.nl.

In onze privacyverklaring voor sollicitanten kun je lezen hoe wij omgaan met je persoonsgegevens.

Word je enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan nu via de sollicitatiebutton.

Solliciteer nu

Over DHD

Wij zijn DHD. Een team van gedreven experts die dagelijks in verbinding staan met alle ziekenhuizen en umc’s. Daarnaast ontzorgen we steeds meer andere instellingen binnen de medisch-specialistische zorg. Wat ons verbindt: data. Medische en financiële patiëntendata die zorgprofessionals en ziekenhuizen waardevolle informatie opleveren voor het verbeteren van de zorg. Lees meer


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Aanhef (Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
Sleep bestand(en) hierheen of klik op het vak om ze te uploaden
  (Optioneel)